Uniwersalny kod do bramek
Uniwersalny kod do bramek
Witam, czy ktoś mógłby mi proszę przesłać na prv uniwersalny kod do bramek, bo ten stary "s8630dzwonek" już nie działa, a czasem się przydawał żeby się nie nachodzić do sklepu itp na około 

Re: Uniwersalny kod do bramek
A Twój prywatny nie działa? To może wróć do siebie na Orlińskiego. Uniwersalny kod został wykasowany bo znało go za dużo osób i to był kod budowlany.
mik pisze:A Twój prywatny nie działa? To może wróć do siebie na Orlińskiego. Uniwersalny kod został wykasowany bo znało go za dużo osób i to był kod budowlany.
no i po co mik odrazu ta złośliwość, z Avii jestem jak już coś; kod pomaga w chodzeniu na skróty, a nie jakieś durne bramki co krok

-
Zróbmy specjalny kod dla wszystkich znajomych...
znasiek pisze:mik pisze:A Twój prywatny nie działa? To może wróć do siebie na Orlińskiego. Uniwersalny kod został wykasowany bo znało go za dużo osób i to był kod budowlany.
no i po co mik odrazu ta złośliwość, z Avii jestem jak już coś; kod pomaga w chodzeniu na skróty, a nie jakieś durne bramki co krok; parę osób mnie ostatnio odwiedziło i każdy prawie ten sam tekst "ja pier.. ale wy macie tu poj... z tymi bramkami"
To jak tak bardzo Ci zależy na dobrobycie znajomych to się wyprowadź gdzieś, gdzie nie ma kodów i bramek. Podziel si ze znajomymi swoim kodem do klatki bo uniwersalnego juz nie ma.
annakrolak-kawalek pisze:Zróbmy specjalny kod dla wszystkich znajomych...
tak, zróbmy to...
eee gdzie tam, bez przesady, tylko mi wystarczy kodzik, ale przy okazji może wybudujmy jeszcze kilka dodatkowych płotów na 3m z dodatkowymi bramkami żeby tępi ludzie myśleli że niby są bezpieczni i nikt nic nie zniszczy, a przyjezdni goście dalej chodzili jak w labiryncie.
znasiek pisze:żeby tępi ludzie myśleli że niby są bezpieczni
Powiedz mi kto jest tępy skoro przy furtkach są mapki osiedla? Takich masz gości, że nie umieją odczytać obrazka?
Powiem to kolejny raz. Bramki są po to żeby były zamykane. Nieogrodzone osiedle jest po drugiej stronie płotu i może tam trzeba było kupić a nie teraz zaklinać rzeczywistość.
mik pisze:znasiek pisze:żeby tępi ludzie myśleli że niby są bezpieczni
Powiedz mi kto jest tępy skoro przy furtkach są mapki osiedla? Takich masz gości, że nie umieją odczytać obrazka?
Powiem to kolejny raz. Bramki są po to żeby były zamykane. Nieogrodzone osiedle jest po drugiej stronie płotu i może tam trzeba było kupić a nie teraz zaklinać rzeczywistość.
Cwaniakujesz bo tu mieszkasz więc wszystko jest dla ciebie oczywiste, nie tak jak dla tych co jeszcze tu nie byli; co rusz tu spotykam obce osoby które nie wiedzą gdzie wcisnąć guzik żeby otworzyć bramkę, jak gdzieś dojść itd i nie są to moi znajomi. Wole zamieszkać na zamkniętym osiedlu i powkurzać ludzi którzy się debilnie grodzą na wszelkie sposoby i myślą że to w czymś im pomoże. I zatkaj paszcze, pytałem tu tylko grzecznie o kod w pierwszym poście, a ty tutaj ze swoimi farmazonami wyjeżdżasz.
Zatkaj paszcze? Ładnie.
To teraz wytęż swoje szare komórki i pomyśl czemu stary kod nie działa. Chyba że stoisz dalej ze swoimi znajomymi i patrzysz na mapkę osiedla...
To teraz wytęż swoje szare komórki i pomyśl czemu stary kod nie działa. Chyba że stoisz dalej ze swoimi znajomymi i patrzysz na mapkę osiedla...
-
mik pisze:A Twój prywatny nie działa? To może wróć do siebie na Orlińskiego. Uniwersalny kod został wykasowany bo znało go za dużo osób i to był kod budowlany.
Nie szczekaj gosciu bo ci wjazd zrobimy na indetyfikator do lewiatana, a przejeazd wzdloz orlinskiego platny.

Wróć do „Osiedle Avia - forum dotyczące tematów ogólnych”