Straż miejska zgłoszenia przez Internet
Straż miejska zgłoszenia przez Internet
Witam, ktoś tu podawał namiary na zgłaszanie przez Internet nieprawidłowo zaparkowane auta, ale nie mogę znaleźdź. Proszę o linka. Kolega z innego osiedla też prosił 

Re: Straż miejska zgłoszenia przez Internet
znasiek pisze:Witam, ktoś tu podawał namiary na zgłaszanie przez Internet nieprawidłowo zaparkowane auta, ale nie mogę znaleźdź. Proszę o linka. Kolega z innego osiedla też prosił
Apka Geoportal ma Androida albo online na
https://mapy.geoportal.gov.pl/iMapLite/KMZBPublic.html
Re: Straż miejska zgłoszenia przez Internet
dzięki, przyda się, ale był chyba jeszcze jeden adres bezpośrednio do straży; coś takiego jeszcze znalazłem uprzejmiedonosze.net
Czym jest Uprzejmie Donoszę?
Uprzejmie Donoszę jest ogólnopolskim rozwiązaniem, pomagającym mieszkańcom w nierównej walce z recydywistami parkowania.
Wystarczy zrobić dwa zdjęcia, sprawdzić automatycznie pobrany adres i numer rejestracyjny oraz określić rodzaj naruszenia. Tylko tyle. Straż Miejska nie musi odwiedzać tego miejsca żeby stwierdzić to naruszenie naocznie. Dowód ze zdjęcia wraz twoim oświadczeniem jest wystarczający.
Czym jest Uprzejmie Donoszę?
Uprzejmie Donoszę jest ogólnopolskim rozwiązaniem, pomagającym mieszkańcom w nierównej walce z recydywistami parkowania.
Wystarczy zrobić dwa zdjęcia, sprawdzić automatycznie pobrany adres i numer rejestracyjny oraz określić rodzaj naruszenia. Tylko tyle. Straż Miejska nie musi odwiedzać tego miejsca żeby stwierdzić to naruszenie naocznie. Dowód ze zdjęcia wraz twoim oświadczeniem jest wystarczający.
Wróć do „Osiedle Avia - forum dotyczące tematów ogólnych”