Hej,
Dostałem dzisiaj rozliczenie półroczne, ale nie do końca wiem z czego wynika poniższy niedobór. Generalnie mam nadwyżkę za CO natomiast w rubryce "różnica pomiędzy liczn.głównym a sumą liczn.ind.(wg powierzchni)" jest niedobór w wysokości 59,61zł.
Czy ktoś z Was ma coś podobnego ?
Rozliczenie półroczne ogrzewania mieszkania - Avia 3
Rozliczenie półroczne ogrzewania mieszkania - Avia 3
- Załączniki
-
- Media.png (74.42 KiB) Przejrzano 3574 razy
Re: Rozliczenie półroczne ogrzewania mieszkania - Avia 3
Chodzi zapewne o ogrzewanie grzejników i rur, które są na klatce schodowej.
Też się nad tym zastanawiałam, ale bardziej zastanawia mnie pozycja OC od 8.05-30.06 wg licznika. Czy też naliczone jest ogrzewanie w miesiącach, w których nie jest ono potrzebne?
Może ktoś się orientował czy za awarię z cieknącą wodą w garażu, zarządca będzie chciał obciążyć nas i doliczy do rachunku za zużycie ZW Kan?
Może ktoś się orientował czy za awarię z cieknącą wodą w garażu, zarządca będzie chciał obciążyć nas i doliczy do rachunku za zużycie ZW Kan?
sk203 pisze:Hej,
Dostałem dzisiaj rozliczenie półroczne, ale nie do końca wiem z czego wynika poniższy niedobór. Generalnie mam nadwyżkę za CO natomiast w rubryce "różnica pomiędzy liczn.głównym a sumą liczn.ind.(wg powierzchni)" jest niedobór w wysokości 59,61zł.
Agnestia pisze:Też się nad tym zastanawiałam, ale bardziej zastanawia mnie pozycja OC od 8.05-30.06 wg licznika. Czy też naliczone jest ogrzewanie w miesiącach, w których nie jest ono potrzebne?
Może ktoś się orientował czy za awarię z cieknącą wodą w garażu, zarządca będzie chciał obciążyć nas i doliczy do rachunku za zużycie ZW Kan?sk203 pisze:Hej,
Mam podobnie. Bardziej mnie martwi se ciepła woda znowu sie leje tylko w nowym miejscu

Wróć do „Avia 3 (etap V) - forum mieszkańców budynku”