Przejście dla pieszych / skrzyżowanie ul. Stella-Sawickiego i Orlińskiego ze światłami i lewoskrętem
Re: Przejście dla pieszych / skrzyżowanie ul. Stella-Sawickiego i Orlińskiego ze światłami i lewoskrętem
To jakiś absurd, z parkingow zewnętrznych przy Orlińskiego 1 nie będzie się dało skręcić na to nowe skrzyżowanie żeby skręcić w Stella...
-
Re: Przejście dla pieszych / skrzyżowanie ul. Stella-Sawickiego i Orlińskiego ze światłami i lewoskrętem
gorzej - całe osiedle zostanie odcięte od dojazdu na parking przy Lewiatanie - np. w celu odbioru przesyłki z paczkomatu 

Może nasz radny może zainterweniować.
mik pisze:Może nasz radny może zainterweniować.
Wysłałem już zapytanie do ZDMK, czy faktycznie takie mają plany. Bo wygląda to na mocny nonsens. Choćby dojazd do szkoły, przez skrzyżowanie z ul. Pisarza trzeba by wjeżdżać? Sprawa o tyle dziwna, że nie słyszałem o żadnych konsultacjach w tej sprawie, a pytałem przedstawicieli ZDMK kilka razy o to skrzyżowanie.
Link już nie działa. Mam nadzieję, że nie jest to wersja ostateczna skrzyżowania.
iti pisze:mik pisze:Może nasz radny może zainterweniować.
Wysłałem już zapytanie do ZDMK, czy faktycznie takie mają plany. Bo wygląda to na mocny nonsens. Choćby dojazd do szkoły, przez skrzyżowanie z ul. Pisarza trzeba by wjeżdżać? Sprawa o tyle dziwna, że nie słyszałem o żadnych konsultacjach w tej sprawie, a pytałem przedstawicieli ZDMK kilka razy o to skrzyżowanie.
Dołączam się do prośby. iti nie można dopuścić do takiego absurdu i utrudniania ludziom życia. Teraz jak ktoś z Avii czy Orlinskiego będzie jechał z dzieckiem do przedszkola czy szkoły będzie musiał jechać przez Stella i jeszcze stać w korkach na światłach. Masakra
lraczyn pisze:Glon pisze:Co znaczy że Włodarczyka ma być zamknięta??
Ma nie łączyć się z Orlińskiegoprzynajmniej tak to wygląda na tym planie.
Albo projektanta albo mieszkańców D303 nieźle popie...liło.
Ah juz widzę te korki na całej długosci orlińskiego.. krótkie światła które przepuszaja 2 auta na cykl, żeby żylo nam sie lepiej, super projekt! 

iti pisze:mik pisze:Może nasz radny może zainterweniować.
Wysłałem już zapytanie do ZDMK, czy faktycznie takie mają plany. Bo wygląda to na mocny nonsens. Choćby dojazd do szkoły, przez skrzyżowanie z ul. Pisarza trzeba by wjeżdżać?
Najpierw płot teraz zamykanie ulicy?!
nie może być naszego przyzwolenia ma plan w tej formie!!! pamiętajmy że na naszym osiedlu mieszka kilka tysięcy osób więc i siła przebicia będzie!
Wróć do „Dzielnica Czyżyny w Krakowie - sprawy ważne dla mieszkańców”