Sukces.
Może zamykana brama zniechęci tego głąba w czerwonym ferrari do przejazdów przez osiedle i wycia silnikiem o 23. Takiemu idiocie tylko kolczatka na drogę.
Brama do osiedla i jej zamykanie oraz strefa zamieszkania na osiedlu Avia
Re: Brama do osiedla i jej zamykanie oraz strefa zamieszkania na osiedlu Avia
Ja przez przedostatnie dwie noce słyszałem jakiegoś popierdoleńca pierdziocha grubo po północy. Gdzie można zgłosić dziurawy tłumik, żeby odebrali dowód rejestracyjny? Zamykana brama zrobi swoje. Chyba, że na miotle latał po fasoli...
Ostatnio zmieniony 13 sty 2020, 11:05 przez tomy, łącznie zmieniany 1 raz.
mik pisze:Jak rozmawiałem z zarządcą to powiedział ze brama i wszystkie furtki idą razem do odbioru ale coś bdx nie wychodzi oddawanie ich do użytkowania...już kilka miesięcy.
No, ale kamery(porządne) też są potrzebne!
Co się stało, że brama już nie działa? Czy ma to coś wspólnego z wjazdem pojazdów uprzywilejowanych, czy może coś innego?
to już wieść się chyba rozniosła że nie działa bo dzisiaj widziałem zaparkowany samochód w samej bramie.Więc nawet jakby działała to nie miałaby się jak zamknąć 

c-o-n pisze:Co się stało, że brama już nie działa? Czy ma to coś wspólnego z wjazdem pojazdów uprzywilejowanych, czy może coś innego?
Od strony avia 1 brama działa od dawna. Teraz tez jest zamknięta.
Neigbour pisze:to już wieść się chyba rozniosła że nie działa bo dzisiaj widziałem zaparkowany samochód w samej bramie.Więc nawet jakby działała to nie miałaby się jak zamknąć
Zapewne dlatego nie dzialala

Wie ktoś może dlaczego znaki "strefa zamieszkania" są zafoliowane ?
Bo będą przeniesione w inne miejsce
tomy pisze:Ja przez przedostatnie dwie noce słyszałem jakiegoś popierdoleńca pierdziocha grubo po północy. Gdzie można zgłosić dziurawy tłumik, żeby odebrali dowód rejestracyjny? Bo na paru by się przydało! Zamykana brama zrobi swoje. Chyba, że na miotle latał po fasoli... Szlaban działający w dzień też odciął by te taryfy, dostawczaki, pierdzące motory, zbłądzonych. Byłoby o połowe ciszej!
Z tego co widziałem to jakiś kretyn rozlatującym się maluchem tak pierdział na całe osiedle.
Wróć do „Osiedle Avia - forum dotyczące tematów ogólnych”