kazlev pisze:Dziś znowu zarządca chodził po osiedlu ze strażą miejską i "przekręcali" znaki (np parkingu między A1/A2). To jakaś komedia jest
To może dobrze, ze poprawiają.. nie będzie wątpliwości. Rozumiem ze poprawiali a nie odkręcali..
kazlev pisze:Dziś znowu zarządca chodził po osiedlu ze strażą miejską i "przekręcali" znaki (np parkingu między A1/A2). To jakaś komedia jest
Elfan84 pisze:Jeśli chodzi o mnie od urodzenia tu mieszkam, i kupiłem mieszkanie z garażem na avii , a z tego co widać to większość parkujacych po chodnikach to słoiki. I głosowałem za strefą, bo już było tak że z garażu nie dało się normalnie wyjechać i wjechać bo było zastawione.
pgt pisze:Słabe te wasze wypowiedzi... Mniemam, że też nie macie znajomych i bliskiej rodziny która by was mogla odwiedzać. Zapomniałem,przecież przyjadą MPK
D89 pisze:Jak miło poczytać wypowiedzi takie jak pgt. Widać że strefa naprawdę działa i zaczyna przynosić efekty
Mam jeszcze pytanie w kwestii dyskusji gdzie policja była, a gdzie nie. Czy wzywając trzeba podać konkretny adres (np. między A2 i A4), czy tylko ogólnie osiedle? Bo wydaje mi się że na drogę między okrąglakiem a Avia 8 żadna służba nie zaglądała...
Wróć do „Osiedle Avia - forum dotyczące tematów ogólnych”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość