Drzwi wejściowe do mieszkań na Orlińskiego 6

Forum dla osób, które kupiły mieszkanie w budynku Orlińskiego 6 w budowanym przez Budimex w krakowskich Czyżynach: zakup, budowa, wykończenie itp.
Kate

Re: Drzwi wejściowe do mieszkań na Orlińskiego 6

Postautor: Kate » 03 gru 2015, 20:34

Adam pisze:
Kate pisze:Dla mnie brak wizjera to też pewna niedogodność, ale nie widzę przeszkód, żeby zamontować go sobie na własną rękę...podobnie jak niektórzy będą wymieniać parapety pcv na drewniane czy granitowe. Największym problemem na tym osiedlu będzie parking, bo na to niestety nie mamy wpływu...

Czy w każdym temacie masz zamiar narzekać na brak miejsc parkingowych?
Nie sensu rozmawiać na jakikolwiek temat skoro jest za mało miejsc parkingowych, nie?

Jakbyś zauważył to był mój drugi post, także nie miałam możliwości W KAŻDYM TEMACIE narzekać na brak miejsc. Chodziło mi raczej o to, że ludzie nie ma co przeżywać spraw, które możemy sobie spokojnie potem zmienić.

Ines

Postautor: Ines » 12 gru 2015, 12:12

Nikt nie przeżywał, to było tylko pytanie.

Nowy

Postautor: Nowy » 12 gru 2015, 14:14

Tak czy inaczej, sprawa wizjera w drzwiach już chyba zamknięta, na Orlińskiego 4 wizjer w drzwiach ma być, więc pewnie na Orlińskiego 6 pewnie też :)

Tomi

Postautor: Tomi » 12 gru 2015, 15:57

Wizjer będą wszędzie. Taka informacja jest umieszczona na stronie budimexu w często zadawanych pytaniach

michalb

Postautor: michalb » 12 gru 2015, 18:25

temat w 100% wyjaśniony. Proponuje go już zamknąć

Wróć do „Orlińskiego 6 (etap II) – forum mieszkańców budynku”