Szerokość ścianki oddzielającą "przedpokój" od np. toalety (tak jest w przypadku mojego mieszkania), ścianka działowa jest zbyt wąska aby puszkę/rozdzielacz od internetu/telefonu schować w ścianie, dlatego taka dodatkowa wystająca "szafka".
Odnośnie skrzynki z bezpiecznikami to taka będzie w każdym mieszkaniu.
Budimex wykańcza nowe mieszkania na Orlińskiego 4 w Czyżynach
Re: Budimex wykańcza nowe mieszkania na Orlińskiego 4 w Czyżynach
Z tego co widziałem w planach to u mnie na Orlinskiego 5 skrzynki są wbudowane w sciane
czy jeśli "po obrysie" nie odstaja od ściany to jest gwarancja, że są wmurowane?
Gwarancji nie ma
ale patrząc na wypowiedź ze strony drugiej w której użytkownik Sunder pokazuje zdjęcie planu, gdzie skrzynka wystaje poza obrys ściany jest możliwe ze będą dwa sposoby ich montażu

Budimex właśnie wyjaśnił kwestie wizjerów w drzwiach
budimex-nieruchomosci.pl/krakow-orlinskiego-4/najczestsze-pytania.html
I po co była ta cała panika ?

budimex-nieruchomosci.pl/krakow-orlinskiego-4/najczestsze-pytania.html
I po co była ta cała panika ?
Dzięki @wojtekf za wyjaśnienie sprawy. Widzę, że trzymasz rękę na pulsie cały czas
No w każdym razie to nam kończy rozpętaną tu ostatnio g...burzę
No i bardzo dobrze, że wizjery będą
Swoją drogą sprytną mają tą politykę, że śledzą co się dzieje na forach i w innych miejscach sieci, a później oficjalnie się do sprawy odnoszą.
No i jest tam też informacja o tym, że prace mają zakończyć się w terminie, bez opóźnień. Co prawda patrząc na stan zaawansowania, miałem co do tego wątpliwości, ale pewnie wiedzą, co komunikują na stronie. Bardzo dobrze

No i jest tam też informacja o tym, że prace mają zakończyć się w terminie, bez opóźnień. Co prawda patrząc na stan zaawansowania, miałem co do tego wątpliwości, ale pewnie wiedzą, co komunikują na stronie. Bardzo dobrze

Dzisiaj wieczorem przejeżdżając przez Orlińskiego zauważyłam, ze barierki od strony wschodniej są prawie we wszystkich balkonach
muszę powiedzieć, ze świetnie się to prezentuje
No i tak jak w Avii 4 Na Orlinskiego 4 schowki za miejscem garażowym tez są "bez zadaszenia"...

Kala pisze:schowki za miejscem garażowym tez są "bez zadaszenia"...
pytałem o monitoring na poziomie -1, niestety nie będzie go, przyszła wspólnota może się doposażyć,
skok przez płot i lis w kurniku
Taniej byłoby zadaszyć sobie schowek niż montować monitoring.
wojtekf pisze:Taniej byłoby zadaszyć sobie schowek niż montować monitoring.
Jeszcze taniej bedzie powiesic sobie drut kolczasty

Wróć do „Orlińskiego 4 (etap I) – forum mieszkańców budynku”