Ewa09 pisze:zgoda, nikt za firmą płakał nie będzie, ale jak się zorganizować przy takiej liczbie mieszkańców do zmiany zarządcy? tak, to jest czasochłonne i wymaga zachodu, ale może ktoś jest chętny, żeby wspólnie ogarnąć sprawę? (wspólnie mam na myśli: zbierzmy się w kilka osób, m. in. mogłabym to być ja)
bo mnie krew zalewa na bezczynność tego zarządcy, na wiecznie zepsute drzwi, które nawet jak są naprawione, to nie działają właściwie, na temat tego nieszczęsnego sklepu, co do którego rzeczywiście, jeśli nie przeczytaliśmy uchwały to trochę z własnej winy zostaliśmy zrobieni w bambuko, i całej masy innych tematów.
a odpowiedzi pana Kopackiego pozostawiają wiele do życzenia. najwygodniej jest olać mieszkańca i sprawę, z którą pisze, bo łaska budimexu. a to przypadkiem nie on jest od tego, żeby nam tą łaskę wywalczyć? kto ma to zrobić?
Da się ale trzeba pare zorganizowanych osób. Orlinskiego 3 i 5 odwołał zarządcę i wprowadziło zarząd właścicielski. To pierwszy punkt. Ja jestem za I mogę się zaangażować.