Parkowanie i jego organizacja w okolicy bloku Orlińskiego 1 w Krakowie
Re: Parkowanie i jego organizacja w okolicy bloku Orlińskiego 1 w Krakowie
Jak teraz wygląda sprawa że strefa zamieszkania.. zniknęły znakin pod 01 i co się dzieje ?
Znikneły? Jak dziś rano odprowadzałem dzieci do przedszkola, to nadal były.
To gdzie się zaczynają i gdzie kończą ?
gucio pisze:To gdzie się zaczynają i gdzie kończą ?
Strefa jest, tylko nie jest przestrzegana. Strefa zaczyna się przy wjeździe w ulicę od północnej strony bloku. Początek i koniec jest na tej samej wysokości.
według strażników miejskich strefy obecnie nie ma bo jest złe oznakowanie. Dodatkowo powiedział, że obecny zarządca O1 ma w planach zlikwidować strefę...
marzec pisze:według strażników miejskich strefy obecnie nie ma bo jest złe oznakowanie. Dodatkowo powiedział, że obecny zarządca O1 ma w planach zlikwidować strefę...
Marzec weź Ty się lepiej zabierz do Grudnia bo takie decyzje podejmuje wspólnota A nie zarządca , co do znaków to rzeczywiście ich nie ma bo musi być początek strefy i koniec a końca nie ma zaznaczonego bo gdzieś zniknął znak iformujący o końcu strefy ... chyba że jest teraz gdzie indziej A ja go nie widzę ....
Ostatnio zmieniony 17 cze 2020, 18:22 przez gucio, łącznie zmieniany 1 raz.
marzec pisze:według strażników miejskich strefy obecnie nie ma bo jest złe oznakowanie. Dodatkowo powiedział, że obecny zarządca O1 ma w planach zlikwidować strefę...
Strażnicy mogą mieć rację, bo znak zakończenia strefy jest na tym samym co rozpoczęcie strefy, a wszystkie znaki powinny być po prawej stronie.
A czemu zarządca chce zlikwidować strefę to nie wiem... Będzie znowu masakra i parkowanie przy samych szlabanach..
gucio pisze:marzec pisze:według strażników miejskich strefy obecnie nie ma bo jest złe oznakowanie. Dodatkowo powiedział, że obecny zarządca O1 ma w planach zlikwidować strefę...
Marzec weź Ty się lepiej zabierz do Grudnia bo takie decyzje podejmuje wspólnota A nie zarządca , co do znaków to rzeczywiście ich nie ma bo musi być początek strefy i koniec a końca nie ma zaznaczonego bo gdzieś zniknął znak iformujący o końcu strefy ... chyba że jest teraz gdzie indziej A ja go nie widzę ....
Gucio odfruń sobie do maji bo chyba nie potrafisz zrozumieć, że napisałem co powiedział strażnik, a nie to co mi sie wydaje. Poza tym wspólnotę reprezentuje chyba jakiś zarząd...
marzec pisze:gucio pisze:marzec pisze:według strażników miejskich strefy obecnie nie ma bo jest złe oznakowanie. Dodatkowo powiedział, że obecny zarządca O1 ma w planach zlikwidować strefę...
Gucio odfruń sobie do maji bo chyba nie potrafisz zrozumieć, że napisałem co powiedział strażnik, a nie to co mi sie wydaje. Poza tym wspólnotę reprezentuje chyba jakiś zarząd...
Marzec nie mam już skrzydełek powyrywali mi na mieście , zarząd może reprezentować ale tylko wspólnotę A nie decyduje sam

Znak koniec strefy zamieszkania (jest) był w okolicy klatki E ...zostal sam slupek pewnie jakies matoly zerwaly zeby wlasnie nid dostawac mandatu ...
Nie do końca jest tak, jak piszecie. Zarządca nie musi pytać mieszkańców, czy ma być wprowadzona strefa zamieszkania. Jeżeli jest to środek zapewniający np. udrożnienie dróg pożarowych, do czego jest zobowiązany, to może to zrobić np. ustanawiając strefę zamieszkania.
Wróć do „Orlińskiego 1 (etap III) – forum mieszkańców budynku”