Witam
odstąpię umowę rezerwacyjną na mieszkanie 3 pokojowe, w etapie VI Centralna Park,
proszę o wiadomości na maila
krzysiek.kozminski@interia.pl
Etap VI, kupię mieszkanie, przepisanie umowy - Centralna Park
-
Re: Etap VI, kupię mieszkanie, przepisanie umowy - Centralna Park
Chcialem odstapic umowe rezerwaycjna - deweloper sie na to nie zgadza poniewazn "oecnie mieszkania i garaze sa drozsze". Ostatecznie zrezygnowalem i kupilem mieszkanie gdzie indziej.
Witam, Dzis 30 lipca my znow podpisujemy kolejny aneks juz trace nadzieje ze ten blok postawnie, planuje zadzownic do urzedu i zapytac sie jak wyglada sytuacja , moze uzyskam jakas informacje. Podobno pozwolenie jest przygotowane ale nie podpisane....
MonSkop pisze:Witam, Dzis 30 lipca my znow podpisujemy kolejny aneks juz trace nadzieje ze ten blok postawnie, planuje zadzownic do urzedu i zapytac sie jak wyglada sytuacja , moze uzyskam jakas informacje. Podobno pozwolenie jest przygotowane ale nie podpisane....
Dzwoniliście Państwo, udało się może uzyskać jakąś informację?
Kazano mi zlozyc wniosek o wydanie informacji publicznej, do 14 dni mam oytrzymac odpowiedz bo przez telefon nie moga udzielic takiej informacji.
Opisalam Panu cala sytuacje i twierdzi, ze to nic dzinego ze deweloper tyle czeka , ze w przypadku zlozenia obszernego wniosku o pozwolenia moze to tyle trac, jednak dzis zadzownie jeszcze raz moze odbierze ktos inny i udzieli mi wiecej info...
Opisalam Panu cala sytuacje i twierdzi, ze to nic dzinego ze deweloper tyle czeka , ze w przypadku zlozenia obszernego wniosku o pozwolenia moze to tyle trac, jednak dzis zadzownie jeszcze raz moze odbierze ktos inny i udzieli mi wiecej info...
MonSkop pisze:Kazano mi zlozyc wniosek o wydanie informacji publicznej, do 14 dni mam oytrzymac odpowiedz bo przez telefon nie moga udzielic takiej informacji.
Dziękuję bardzo za info, gdyby udało się Pani dowiedzieć czegoś jeszcze to proszę o informację, bo też czekamy z coraz większym zniecierpliwieniem.
Niestety dalej nic mi nie powiedziano... Pan z Develi twierdzi ze pozwolenie jest napisane ale nie podpisane wiec miejmy nadzieje ze niedlugo juz sie to skonczy i rusza z umowami deweloperskimi i budowa
Ktoś miał ostatnio jakiś update od develi? Jutro zmieniają się jakieś przepisy budowlane - teraz naprawdę mam wrażenie że nic z tego nie będzie 

Jakie przepisy się zmieniają?
Dzwoniłam do urzędu miasta w tej sprawie. Napisałam pismo i czekam na odpowiedź jaki jest powód że czekamy tak długo. Nie jest to normalnie moim zdaniem żeby czekać na pozwolenie na budowe rok.Popatrzcie na developera który buduje obok nas-6 bloków miejsca mało A pozwolenie jest. Chyba ze ktos z was kontaktował się z z urzędem Miasta w sprawie pozwolenia na budowe?
Wróć do „Osiedle Centralna Park Kraków - dyskusje na tematy ogólne”