Orlińskiego 1 287
Orlińskiego 3 172
Orlińskiego 4 139
Orlińskiego 5 172
Orlińskiego 6 266
Orlińskiego 8 226
Orlińskiego 10 203
AVIA 1 178
AVIA 2 183
AVIA 3 216
AVIA 5 272
AVIA 6 164
Czyli 1013 mieszkań w AVII i 1465 Orlińskiego = 2478 + jeszcze ok 12 budynków
Brakuje mi informacji i ilości mieszkań:
- AVIA 4 to zbudowane ale nigdzie nie mogę się doszukać ile, ktoś wie?
- AVIA 7 i AVIA 8 to jeszcze nie ruszyło
- Orlińskiego 12 to jeszcze nie ruszyło
- bloki za pasem a tam naliczyłem jeszcze 8 sztuk do zbudowania.
Wskaźnik miejsc parkingowych 0,66.
Garaż podziemny 50 tys czy miejsce postojowe pod blokiem 24,6 tys - co wybrać?
Re: Garaż podziemny 50 tys czy miejsce postojowe pod blokiem 24,6 tys - co wybrać?
@ngy16687 AVIA 4 123 mieszkania
Re: Garaż podziemny 50 tys czy miejsce postojowe pod blokiem 24,6 tys - co wybrać?
najlepsze stosunek cena/jakość/bezpieczeństwo to na pewno zewnętrze miejsce postojowe. ale one są już sprzedane.
W sieci znalazłem ciekawą propozycję jak zwiększyć ilość takich miejsc. Budimex mógłby się tym zainspirować.

W sieci znalazłem ciekawą propozycję jak zwiększyć ilość takich miejsc. Budimex mógłby się tym zainspirować.

Myślę że jeśli zapłacisz to chętnie Ci takie zbudują.
jakbym miał taką kasę to bym o mieszkanie, samochód i miejsce garażowe się nie martwił 
przed O4 i O6 gdzie zostały dodatkowo dobudowane miejsca postojowe aż się prosiło by zrobić parking poziomowy. To co zostało zrobione to pójście na łatwizne i po najmniejszych kosztach...

przed O4 i O6 gdzie zostały dodatkowo dobudowane miejsca postojowe aż się prosiło by zrobić parking poziomowy. To co zostało zrobione to pójście na łatwizne i po najmniejszych kosztach...
Wróć do „Orlińskiego 4 (etap I) – forum mieszkańców budynku”