Budowa kolejnych kondygnacji inwestycji Orlińskiego 3
Budowa kolejnych kondygnacji inwestycji Orlińskiego 3
Tymczasem sporo zmieniło się na budowie inwestycji Orlińskiego 3 w Czyżynach. Tam Budimex stawia już pierwsze piętro nowego budynku, stąd chyba czas już na założenie nowego tematu dotyczącego stawiania kolejnych pięter owego bloku z tanimi mieszkaniami. A wie ktoś jak to wygląda względem harmonogramu
A poniżej jeszcze jedno zdjęcie przedstawiające stan prac (a w tle blok Orlińskiego 1, który również staje się coraz wyższy) 

Re: Budowa kolejnych kondygnacji inwestycji Orlińskiego 3
Słyszałam że są opóźnienia w budowie innych bloków. Wiecie może czy dotyczy to też Orlińskiego 3 :>? Pytam bo nie wiem czy wypłacać kolejną transzę 
-
karolina.j
nova pisze:Słyszałam że są opóźnienia w budowie innych bloków. Wiecie może czy dotyczy to też Orlińskiego 3 :>? Pytam bo nie wiem czy wypłacać kolejną transzę
porównaj "stan zaawansowania inwestycji" z portalu klienta - co miesiąc są publikowane dane procentowe (trzeba kliknąć w listę umów, a później aktualności) do stanu zaawansowania z aktu notarialnego.
Witajcie! Czy ktoś wie jaka będzie wysokość okien od ziemi w kuchniach w mieszkaniach z oddzielną kuchnią? Pozdrwiam
pzd pisze:Witajcie! Czy ktoś wie jaka będzie wysokość okien od ziemi w kuchniach w mieszkaniach z oddzielną kuchnią? Pozdrwiam
Nie wiem jaka w centymetrach, ale chyba we wszystkich pomieszczeniach i wszędzie w ogóle jednakowa. W biurze Budimexu udostępniają dokumentację projektową - można sprawdzić bez problemu.
A na stronie pojawiło się kilka informacji o tym, jaki przebieg ma budowa osiedla Orlińskiego 3 - można zobaczyć pod linkiem. Wygląda na to, że idzie nieźle i miejscami Budimex stawia tam już 4 piętro nowego bloku
A poniżej jeszcze kilka dodatkowych zdjęć, zaczyna to nabierać kształtów 

Stan na dzień 07/05/2016 ~17:oo.

Sąsiadom widzę ze zaczęli juz wstawiać pierwsze okna 
Bravo

Bravo

Wróć do „Orlińskiego 3 (etap VI) – forum mieszkańców budynku”