[Bud. D] Budowa I etapu inwestycji Centralna Park LC Corp
Re: Budowa I etapu inwestycji Centralna Park LC Corp Kraków forum
A stan 0 nie był na koniec miesiąca? My juz te transze wpłaciliśmy 

Powinien być na koniec miesiąca, ale oficjalnie nie było, ponieważ nie było wpisu do książki budowy (harmonogram wpłat jest umowny). Dopiero jak wpis jest, to idą na budowę jacyś eksperci i patrzą czy fizycznie dany etap budowy zgadza się z dziennikiem budowy. Jeśli tak, to uwalniane są transze z rachunków a klienci są proszeni o następne wpłaty. Płacisz dopiero gdy przyjdzie zawiadomienie e-mailem i od tego czasu jest 14 dni na zapłatę;)
Ja np. nie mogłam teoretycznie zapłacić transzy za stan ), bo pod koniec stycznia jeszcze nie wpłaciłam transzy nr. 1:)
Ja np. nie mogłam teoretycznie zapłacić transzy za stan ), bo pod koniec stycznia jeszcze nie wpłaciłam transzy nr. 1:)
Witam,
Poniżej załączam kilka zdjęć z dzisiejszej wyprawy na na budowę
.
Postęp widać z tygodnia na tydzień, jak już ktoś wcześniej pisał zaczęli stawiać 1 piętro - 1/3 jakoś już jest.
Mam pytanie - czy ktoś się orientuje, co powstaje po drugiej stronie galicyjskiej? Góry piasku rosną, maszyn przybywa ale nie ma tam tablicy? Czy to jest ten planowany sklep wielkopowierzchniowy ?

Poniżej załączam kilka zdjęć z dzisiejszej wyprawy na na budowę

Postęp widać z tygodnia na tydzień, jak już ktoś wcześniej pisał zaczęli stawiać 1 piętro - 1/3 jakoś już jest.
Mam pytanie - czy ktoś się orientuje, co powstaje po drugiej stronie galicyjskiej? Góry piasku rosną, maszyn przybywa ale nie ma tam tablicy? Czy to jest ten planowany sklep wielkopowierzchniowy ?

I jeszcze dorzucam 2 panoramy - jedna na blok i jedna na kominy 

Dzieki za zdjecia @Boston. Akurat jestem w rozjazdach jeszcze miesiac i bardzo sie ciesze z kazdych zdjęć
Niestety ja nic jie wiem, co się tam buduje.
Pytanie, czy coś może zepsuć okolice?

Niestety ja nic jie wiem, co się tam buduje.
Pytanie, czy coś może zepsuć okolice?

hehe czemu prawie nikt nie chce mieszkać na 6-stym?:)
oglądałam ostatnio jakieś projekty i na jednych elewacja jest monochromatyczna a u dewelopera dwubarwna.
Jak to możliwe?

oglądałam ostatnio jakieś projekty i na jednych elewacja jest monochromatyczna a u dewelopera dwubarwna.
Jak to możliwe?

obowiazuje to co jest na stronie developera a nie zadnych innych stronach 

@abcd no jednak kilka mieszkan juz sie przedalo na 6 pietrze... no i widok raczej najlepszy z tego pietra bedzie 

@gucio fascynuje mnie to, ze komus chcialo sie przerabiac ten projekt od dewelopera. Na co to komu?
hehe
@Boston poki co, to z kazdego pietra jest lekka rzeznia
na ktorym pietrze "mieszkasz"?
ja mam osobista awersje do parterow. Pierwsze pietro juz prawie wyprzedane.
Wie ktos jaka jest roznica cen miedzy pierami 0-3 a wyzszymi?

@Boston poki co, to z kazdego pietra jest lekka rzeznia

abcd pisze:@gucio fascynuje mnie to, ze komus chcialo sie przerabiac ten projekt od dewelopera. Na co to komu?hehe
@Boston poki co, to z kazdego pietra jest lekka rzezniana ktorym pietrze "mieszkasz"?
Spieszę z odpowiedzią

Różnica między II-III, a IV-VI piętrem była niewielka, 3 tys. zł w przypadku zarezerwowanego przez Nas mieszkania

Parter pewnie w cenach niższych.
Wróć do „[Bud. D] (etap I) Osiedle Centralna Park – forum mieszkańców budynku”