[Bud. D] Budowa I etapu inwestycji Centralna Park LC Corp

Forum dla osób, które kupiły mieszkanie w budynku D Osiedla Centralna Park od LC Corp w krakowskich Czyżynach: zakup, budowa, wykończenie itp.
abcd

Re: Budowa I etapu inwestycji Centralna Park LC Corp Kraków forum

Postautor: abcd » 02 mar 2016, 15:22

Wrona pisze:Nie ma co być nadgorliwym i dopytywać dewelopera kiedy będzie chciał pieniędzy :) Każdy dzień zwłoki dewelopera w wysyłaniu tego typu informacji o terminie kolejnej transzy to kilka złoty oszczędności na odsetkach może nie odczuwalnych przy pierwszych ratach ale w późniejszych już bardziej.

Termin zakończenia na 31.03.2017 który później został zmieniony dla bezpieczeństwa dewelopera na 31.05.2017 ale... patrząc na to że zimy w ogóle nie było i ściany 3 piętra będą gotowe z pewnością do końca kwietnia to przypuszczam że można liczyć iż wcześniej to skończą niż maj 2017. Przyszła zimna niezależnie jaka będzie nie będzie już przeszkadzała przy pracach wykończeniowych wewnątrz budynku. :D

hehe sytuacja życiowa mnie zmusiła do dopytywania się:D bałam się, ze informacja gdzieś poszła w spam, a nie mogę odbierać ewentualnej poczty tradycyjnej:D
Trzymam mocno kciuki, zeby wyrobili sie do marca:) mam nadzieję, ze nie wydarzy się coś niespodziewanego, ani nie będzie anomalii pogodowych.

abcd

Postautor: abcd » 03 mar 2016, 16:13

miał ktoś tak, ze dostał fakturę na niższą kwotę niż zapłacił transzę? :roll:

Boston

Postautor: Boston » 06 mar 2016, 21:05

Update z dzisiaj :D

2 pietro juz w polowie postawione a zbrojenia na pozostalej czesci prawie gotowe :shock:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Boston

Postautor: Boston » 06 mar 2016, 21:11

Chcialbym zapytac czy ktos orientuje sie w sprawie parapetow? Tzn czy parapety wewnetrzne sa w stanie deweloperskim czy tez nie bo nigdzie takiej info nie widze :O :?:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

abcd

Postautor: abcd » 07 mar 2016, 10:19

Boston pisze:Chcialbym zapytac czy ktos orientuje sie w sprawie parapetow? Tzn czy parapety wewnetrzne sa w stanie deweloperskim czy tez nie ...

W umowie jest ta informacja. Sa z konglomeratu marmurowego gr. 3 cm.
Dzieki za zdjecia. Czekalam na nie :lol:

abcd

Postautor: abcd » 13 mar 2016, 13:36

Ma ktos nowe zdjecia moze? :?:

Boston

Postautor: Boston » 14 mar 2016, 20:59

Mam mam! Sa tylko 2 bo pogoda byla tragiczna :? Praktycznie cale 2 pietro jest juz gotowe ze stropem - tylko w widocznej czesci na zdjeciach musza jeszcze dokonczyc to pietro :). Widac ze pogoda w tym tygodniu nie pomagala w budowie ale jak tak dalej pojdzie to za miesiac bedzie 3 pietro pewnie :P

Obrazek
Obrazek

abcd

Postautor: abcd » 14 mar 2016, 21:40

Boston pisze:Mam mam! Sa tylko 2 bo pogoda byla tragiczna :? Praktycznie cale 2 pietro jest juz gotowe ze stropem - tylko w widocznej czesci na zdjeciach musza jeszcze dokonczyc to pietro :). Widac ze pogoda w tym tygodniu nie pomagala w budowie ale jak tak dalej pojdzie to za miesiac bedzie 3 pietro pewnie :P

Ekstra. Dzieki ;)

misstrout

Postautor: misstrout » 16 mar 2016, 15:08

Boston pisze:Mam mam! Sa tylko 2 bo pogoda byla tragiczna :? Praktycznie cale 2 pietro jest juz gotowe ze stropem - tylko w widocznej czesci na zdjeciach musza jeszcze dokonczyc to pietro :). Widac ze pogoda w tym tygodniu nie pomagala w budowie ale jak tak dalej pojdzie to za miesiac bedzie 3 pietro pewnie :P

Dzięki, ciągle nie mam kiedy podjechać. Swoją drogą ja to sobie poczekam zanim zobaczę "swoje" piętro ;)

misstrout

Postautor: misstrout » 28 kwie 2016, 16:43

Mam kilka zdjęć bo mąż był w okolicy. Rośnie szybko :)

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Wróć do „[Bud. D] (etap I) Osiedle Centralna Park – forum mieszkańców budynku”