[Bud. D] Zmiany w projekcie mieszkania w inwestycji Centralna Park

Forum dla osób, które kupiły mieszkanie w budynku D Osiedla Centralna Park od LC Corp w krakowskich Czyżynach: zakup, budowa, wykończenie itp.
abcd

Re: Zmiany w projekcie mieszkania w inwestycji Centralna Park

Postautor: abcd » 03 mar 2016, 20:20

misstrout pisze:
abcd pisze:hehe no ciekawe ile w sumie poprawek zostało zgłoszonych:) na forum nie jest nas dużo a prawie każdy coś tam zmienia.

Ja to całkiem sporo. Nawet drzwi wejściowe trochę przesunęłam ;)

zgodzili się na przesunięcie drzwi wejściowych?:)

Nowy

Postautor: Nowy » 03 mar 2016, 21:40

abcd pisze:hehe może jestem dociekliwa, a może po prostu nie mam wyobrażenia przestrzeni, ale tak robilam z pokojami. Sznurki i rozkładałam po mieszkaniu...
Natomiast nie mam nigdzie wymiarów balkonu, tylko wiem ile ma w m2:)

@abcd - wyciągnij pierwiastek kwadratowy z tego i zrób sobie kwadrat ze sznurka :idea: :D

abcd

Postautor: abcd » 04 mar 2016, 9:45

@Nowy zastosowalam wzor a x b, bo w sumie jedna niewiadoma mialam (dl. Pokoju) :lol:
Dodam, ze to nie przypadek, ze jestem "abcd" a nie "1234" :lol:

misstrout

Postautor: misstrout » 04 mar 2016, 14:06

abcd pisze:zgodzili się na przesunięcie drzwi wejściowych?:)

Dostałam wstępną akceptację. Zmianę dodatkowo opisałam we wniosku, żeby nie było, że im umknie ;) Więc póki co wszystko chyba OK. Zobaczymy co na to wykonawca.

Wrona

Postautor: Wrona » 15 mar 2016, 8:58

Pytanie do wszystkich którzy przedkładali już deweloperowi zmiany w projektach (np ścian działowych i elektryki) sami podpisywaliście się na rysunkach czy mieliście pieczątkę "uprawnionego projektanta"??

abcd

Postautor: abcd » 15 mar 2016, 9:27

Wrona pisze:Pytanie do wszystkich którzy przedkładali już deweloperowi zmiany w projektach (np ścian działowych i elektryki) sami podpisywaliście się na rysunkach czy mieliście pieczątkę "uprawnionego projektanta"??

Sami. Z data zlozenia wniosku.

ajok

Postautor: ajok » 15 mar 2016, 23:21

Cześć wszystkim,

Moglibyście udzielić mi informacji, do kiedy można wprowadzać zmiany w projekcie ale tylko te, które dotyczą instalacji elektrycznej?

Wielkie dzięki za informacje.

abcd

Postautor: abcd » 16 mar 2016, 9:59

ajok pisze:Cześć wszystkim,

Moglibyście udzielić mi informacji, do kiedy można wprowadzać zmiany w projekcie ale tylko te, które dotyczą instalacji elektrycznej?

Wielkie dzięki za informacje.

Ja dostalam termin w mailu od architekta lcc. Mysle, te to jest indywidualna sprawa, zalezna od tego kiedy podpisano umowe i kiedy architekt sie odezwie do ciebie.

abcd

Re: Zmiany w projekcie mieszkania w inwestycji Centralna

Postautor: abcd » 24 mar 2016, 15:04

Boston pisze:W nawiązaniu do projektów, zastanawialiście sie może nad zainstalowaniem klimatyzacji? My będziemy wysoko i na południe wiec temperatura mimo podwójnego stropu może być czasami hmm wysoka :twisted: i zastanawialiśmy sie nad instalacja klimatyzacji. Ciekawe co Lcc na to? Pytał może ktoś o to dewelopera?

dzis dewloper mi mówił, że nie można robić klimatyzatora na elewacji ( nie znam sie na technologii klimatyzatorów, ale faktycznie są takie, które czasami są na zewnątrz).

Boston

Re: Zmiany w projekcie mieszkania w inwestycji Centralna

Postautor: Boston » 24 mar 2016, 19:24

abcd pisze:
Boston pisze:W nawiązaniu do projektów, zastanawialiście sie może nad zainstalowaniem klimatyzacji? My będziemy wysoko i na południe wiec temperatura mimo podwójnego stropu może być czasami hmm wysoka :twisted: i zastanawialiśmy sie nad instalacja klimatyzacji. Ciekawe co Lcc na to? Pytał może ktoś o to dewelopera?

dzis dewloper mi mówił, że nie można robić klimatyzatora na elewacji ( nie znam sie na technologii klimatyzatorów, ale faktycznie są takie, które czasami są na zewnątrz).

Dzieki wielkie za info :)

Wróć do „[Bud. D] (etap I) Osiedle Centralna Park – forum mieszkańców budynku”