Budowa kolejnych kondygnacji inwestycji Orlińskiego 1
Re: Budowa kolejnych kondygnacji inwestycji Orlińskiego 1
Data zdjęc 10 luty, wizyta Panów urzedników 27 lutego ... jestes mistrzem manipulacji 

Ale te zdjęcia chyba niedawno się pojawiły, ale masz rację, to jeszcze sprzeda tych fot ludzi z nadzoru budowlanego - mea culpa 

Stan z 3 marca. Zdjęcie robione po zmroku tabletem przy długim czasie naświetlania żeby było coś widać. Ścianki 11 kondygnacji z moim M już są.
Ostatnio jak byłem na Orlińskiego to zaskoczyło mnie zaawansowanie całego osiedla. Myślę, że jak będzie nowe pozwolenie i jak przesuną część ludzi i sprzętu na nasz blok to się wyrobią w terminie.

Ostatnio jak byłem na Orlińskiego to zaskoczyło mnie zaawansowanie całego osiedla. Myślę, że jak będzie nowe pozwolenie i jak przesuną część ludzi i sprzętu na nasz blok to się wyrobią w terminie.

Może trochę lepiej widać (zdięcie z 13.03). Moje 9 już jest 

Stan z 20 marca...

A ja, jako że byłem ostatnio w okolicy, zarejestrowałem tam coś takiego na Orlińskiego 1 

Czyli wygląda na to, że są pierwsze przymiarki do wstawiania barierek na balkonach / loggiach - trzeba przyznać, że będą duże
Budimex chyba chce nadganiać co się da 

Czyli wygląda na to, że są pierwsze przymiarki do wstawiania barierek na balkonach / loggiach - trzeba przyznać, że będą duże

Ciekawe czy to zgodne z prawem przeprowadzanie jakich kolwiek prac na tym budynku. 

Z prawem to trudno powiedzieć, ale 
to na pewno niezgodne z ortografiąjakich kolwiek

Miały być "prace zabezpieczające" to i są. Zabezpieczają nieruchomość, by nikt z zabezpieczających pracowników przypadkiem z loggi nie wypadł - BHP nade wszystko. 
A tak bardziej poważnie to dobrze wiedzieć, że jednak o O1 nie zapomniano całkowicie i jakieś prace tam jednak trwają.

A tak bardziej poważnie to dobrze wiedzieć, że jednak o O1 nie zapomniano całkowicie i jakieś prace tam jednak trwają.
Wygląda na to, że prace zabezpieczające na tej budowie cały czas jakoś tam trwają
Jak widać na poniższym zdjęciu, na krawędziach loggi pojawiłu się zaczepy barierek. Zawsze to choć mały kroczek do przodu 

Wróć do „Orlińskiego 1 (etap III) – forum mieszkańców budynku”