[Bud. D] Materiały budowlane na budowie Osiedla Centralna Park (ceramika / silikat)
Re: Materiały budowlane na budowie Osiedla Centralna Park (ceramika / silikat)
Moi Drodzy tego co się dziś dowiedziałem od działu po sprzedażowego to że do końca tego tygodnia zostanie do nas (osob ktore kupily juzmieszkanie) wysłany email z wyjaśnieniem zaistniałej sytuacji. Czy ktoś może dowiedział się coś więcej? I dobrze ze jest ktos na tym forum kto sie na tym zna i czuwa i to zauwazyl, bo tez nie chce slyszec sasiada ktory sprzata mieszkanie czy rozmwia glosniej z zona. Dzieki Viper!
guest123 pisze:Moi Drodzy tego co się dziś dowiedziałem od działu po sprzedażowego to że do końca tego tygodnia zostanie do nas (osob ktore kupily juzmieszkanie) wysłany email z wyjaśnieniem zaistniałej sytuacji. Czy ktoś może dowiedział się coś więcej? I dobrze ze jest ktos na tym forum kto sie na tym zna i czuwa i to zauwazyl, bo tez nie chce slyszec sasiada ktory sprzata mieszkanie czy rozmwia glosniej z zona. Dzieki Viper!
Oo super, to czekamy na maila.
Hehehe, zebys tylko rozmowy sasiada z zona slyszal....

abcd pisze:guest123 pisze:Moi Drodzy tego co się dziś dowiedziałem od działu po sprzedażowego to że do końca tego tygodnia zostanie do nas (osob ktore kupily juzmieszkanie) wysłany email z wyjaśnieniem zaistniałej sytuacji. Czy ktoś może dowiedział się coś więcej? I dobrze ze jest ktos na tym forum kto sie na tym zna i czuwa i to zauwazyl, bo tez nie chce slyszec sasiada ktory sprzata mieszkanie czy rozmwia glosniej z zona. Dzieki Viper!
Oo super, to czekamy na maila.
Hehehe, zebys tylko rozmowy sasiada z zona slyszal....
Zależy jakie będzie miał własności ten dźwięk

Generalnie im mniej [dB] tym lepiej.
Polecam się zapoznać

paroc.pl/knowhow/akustyka/ogolne-informacje-o-dzwieku
Witam
Z tego co się dowiedziałem to używają thermoporu 25 aku, ale jak wyślą dokładną specyfikację z wyjaśnieniem to będziemy mądrzejsi też dowiedziałem się że piszą pismo do wszystkich i przyznali że trochę pomyliła im się kolejność. W sumie to zobaczymy ale wydaje się, że nie jest tak źle. Przynajmniej wiedzą, że się interesujemy
Wesołych świąt sąsiedzi 
Z tego co się dowiedziałem to używają thermoporu 25 aku, ale jak wyślą dokładną specyfikację z wyjaśnieniem to będziemy mądrzejsi też dowiedziałem się że piszą pismo do wszystkich i przyznali że trochę pomyliła im się kolejność. W sumie to zobaczymy ale wydaje się, że nie jest tak źle. Przynajmniej wiedzą, że się interesujemy

viper pisze:Witam
Z tego co się dowiedziałem to używają thermoporu 25 aku, ale jak wyślą dokładną specyfikację z wyjaśnieniem to będziemy mądrzejsi też dowiedziałem się że piszą pismo do wszystkich i przyznali że trochę pomyliła im się kolejność. W sumie to zobaczymy ale wydaje się, że nie jest tak źle. Przynajmniej wiedzą, że się interesujemyWesołych świąt sąsiedzi
To dobra wiadomość, pytanie tylko co robią pustaki Leier na budowie skoro korzystają z innych ;/
kustosz pisze:viper pisze:Witam
Z tego co się dowiedziałem to używają thermoporu 25 aku, ale jak wyślą dokładną specyfikację z wyjaśnieniem to będziemy mądrzejsi też dowiedziałem się że piszą pismo do wszystkich i przyznali że trochę pomyliła im się kolejność. W sumie to zobaczymy ale wydaje się, że nie jest tak źle. Przynajmniej wiedzą, że się interesujemyWesołych świąt sąsiedzi
To dobra wiadomość, pytanie tylko co robią pustaki Leier na budowie skoro korzystają z innych ;/
Leier to nazwa producenta, Thermopour 25 aku to nazwa ich produktu.
sidney pisze:kustosz pisze:viper pisze:Witam
Leier to nazwa producenta, Thermopour 25 aku to nazwa ich produktu.
No ale Leier Thermopour 25 aku to wciąż pustaki a nie bloczki silikatowe więc w jaki sposób to rozwiązuje problem niezgodności z umową?
Czy ktoś dostał już oficjalne wyjaśnienie? Bo do mnie póki co nic nie dotarło.
Czy możemy podjąć jakieś inne kroki poza zrywaniem umowy? Redukcja kosztów?
misstrout pisze:No ale Leier Thermopour 25 aku to wciąż pustaki a nie bloczki silikatowe więc w jaki sposób to rozwiązuje problem niezgodności z umową?
W moim przekonaniu go nie rozwiązuje, ale o ile dobrze rozumiem nie jest to zmiana na gorsze
kustosz pisze:misstrout pisze:No ale Leier Thermopour 25 aku to wciąż pustaki a nie bloczki silikatowe więc w jaki sposób to rozwiązuje problem niezgodności z umową?
W moim przekonaniu go nie rozwiązuje, ale o ile dobrze rozumiem nie jest to zmiana na gorsze
Nie wiem czy na gorsze, może na tańsze. A jeśli tak jest to moim zdaniem powinno to mieć odzwierciedlenie w ponoszonych przez nas kosztach.
Wróć do „[Bud. D] (etap I) Osiedle Centralna Park – forum mieszkańców budynku”