Budimex wykańcza nowe mieszkania na Orlińskiego 4 w Czyżynach

Forum dla osób, które kupiły mieszkanie w budynku Orlińskiego 4 w budowanym przez Budimex w krakowskich Czyżynach: zakup, budowa, wykończenie itp.
gucio

Re: Budimex wykańcza nowe mieszkania na Orlińskiego 4 w Czyżynach

Postautor: gucio » 07 maja 2016, 19:19

Miałem dzisiaj przyjemność jechać windą na klatce A oprócz tego że całe drzwi od środka były porysowane to jeszcze szybkość tej windy mnie przeraziła.
Z parteru juz po zamknięciu drzwi na 7 piętro jechała 19sec . Myślałem że windy będa nowoczesne i szybkobieżne a tu taki mały zonk. Myślę że na innych inwestycjach będa zamontowane szybkobieżne bo jeszcze trzeba doliczyć zatrzymywanie i wyładowania pasażerów na piętrach :-) bo u mnie będzie ich 15 pięter razy 5 mieszkań na piętrze i razy (cirka) trzy osoby w mieszkaniu :-)

maks

Postautor: maks » 07 maja 2016, 22:39

Gucio lepiej pilnuj żebyś do windy się zmieścił ;) w godzinach do i z pracy może być ciężko.

KaWa

Postautor: KaWa » 07 maja 2016, 23:19

gucio pisze:Miałem dzisiaj przyjemność jechać windą na klatce A oprócz tego że całe drzwi od środka były porysowane to jeszcze szybkość tej windy mnie przeraziła.
Z parteru juz po zamknięciu drzwi na 7 piętro jechała 19sec . Myślałem że windy będa nowoczesne i szybkobieżne a tu taki mały zonk. Myślę że na innych inwestycjach będa zamontowane szybkobieżne bo jeszcze trzeba doliczyć zatrzymywanie i wyładowania pasażerów na piętrach :-) bo u mnie będzie ich 15 pięter razy 5 mieszkań na piętrze i razy (cirka) trzy osoby w mieszkaniu :-)

Eee najlepiej na nóżkach! Jak wyrobisz sobie dobra kondycje to nawet najszybsza winda Cie nie pokona :)

ATM

Postautor: ATM » 11 maja 2016, 20:00

Będąc dziś na bloku miałem Pana administratora, i udało mi się usłyszeć że w klatce A jest jakiś wyciek z rury do hali garażowej..
Jest ktoś w stanie coś więcej o tym powiedzieć, co tam naprawdę się stało?

Wróć do „Orlińskiego 4 (etap I) – forum mieszkańców budynku”