Czy wpłacić ostatnią transzę czy nie wpłacić (06.06.2016) - Orlińskiego 6
Czy wpłacić ostatnią transzę czy nie wpłacić (06.06.2016) - Orlińskiego 6
Hej. Kochani nie wiem czy mam przelewać ostatnią transzę. BOK nie odpisuje mi czy jest pieczątka 

Re: Czy wpłacić ostatnią transzę czy nie wpłacić (06.06.2016) - Orlińskiego 6
ja wpłaciłam, ale nie wiem czy słusznie...
Napisałam meila z pytaniem na jakim etapie jest inwestycja i otrzymalam taka odp.:
Szanowna Pani,
Jak tylko otrzymam skan wpisu do dziennika budowy o zakończeniu, prześlę go do Pani. Za transze wpłacone do 13.06.2016r. Spółka nie skorzysta z prawa do naliczania odsetek.
Pozdrawiam
Gabriela BUSZTA
Specjalista ds. Obsługi Klientów
Budimex Nieruchomości Sp. z o.o.
Szanowna Pani,
Jak tylko otrzymam skan wpisu do dziennika budowy o zakończeniu, prześlę go do Pani. Za transze wpłacone do 13.06.2016r. Spółka nie skorzysta z prawa do naliczania odsetek.
Pozdrawiam
Gabriela BUSZTA
Specjalista ds. Obsługi Klientów
Budimex Nieruchomości Sp. z o.o.
czyli jeszcze budowy nie zakończyli.... są słabi.... ciekawe jaka będzie jakość na O6 vs. O4?
No na pewno nie gotowe, jak na zdjęciach. Zgodnie z umową te elementy miały być również zakończone.
Na początek jakość szybkiej wykończeniówki widać na narożniku. Jeszcze w sobotę był do malowania, dziś z najwyższą starannością pomalowany. Ciekawe czy to już koniec, czy będzie drugie malowanie.

Pozostałe z dziś, ok godz. 20.00

Na początek jakość szybkiej wykończeniówki widać na narożniku. Jeszcze w sobotę był do malowania, dziś z najwyższą starannością pomalowany. Ciekawe czy to już koniec, czy będzie drugie malowanie.

Pozostałe z dziś, ok godz. 20.00

-
ngy16687 pisze:No na pewno nie gotowe, jak na zdjęciach. Zgodnie z umową te elementy miały być również zakończone.
Ten fragment ściany jest na razie tylko zagruntowany. Na to położą tynk mineralny.
Ale wpis w dzienniku już jest, skończone.
-
Potwierdzam, jest wpis do dziennika budowy inspektora nadzoru potwierdzający zakończenie robót.
Wróć do „Orlińskiego 6 (etap II) – forum mieszkańców budynku”