Orlińskiego 1 -nowe mieszkania w Czyżynach do sprzedaży?
Re: Orlińskiego 1 -nowe mieszkania w Czyżynach do sprzedaży?
Już sprzedają a na stronie informacji brak - będzie jak same gów....e mieszkania zostaną 

Klasyka, jak sprzedawali Orlińskiego 6 było podobnie. W internecie nie było informacji a jak się pojawiła sprzedaż w internecie to można było się załapać tylko na mieszkania z których ludzie zrezygnowali. Dziwi mnie tylko to, że teraz w internecie wisi całkiem sporo mieszkań przy Orlińskiego 6. Czyżby były do sprzedania? Dużo ich trochę.
Na Orlińskiego 6 zostały same mieszkania 3-pokojowe i mniejsze, ale faktycznie jest ich sporo z tego co mi mówił przedstawiciel Budimexu. Za to nie ma już żadnych 4 pokojowych.
A tym co jest na stronie to się nie ma co przejmować, bo rzadko aktualizują...
A tym co jest na stronie to się nie ma co przejmować, bo rzadko aktualizują...
@Nowy, chodzilo mi bardziej o wysokość od podłogi do sufitu na 16tej kondygnacji. Jak kawę sąsiada oczywiście zaprosze
@pmj85, kiedy rezerwowales? Ja kolo godziny 13tej i właśnie 129 było zajęte, to jest to narożne, nie? Fajne jest, bo pole widokowe większe, ale pocieszam się tym, że na ogrzewaniu może trochę zsoszczedze
Moje ma całkowity metraż 77, wiec na mdm się chyba nie zalapie.

@pmj85, kiedy rezerwowales? Ja kolo godziny 13tej i właśnie 129 było zajęte, to jest to narożne, nie? Fajne jest, bo pole widokowe większe, ale pocieszam się tym, że na ogrzewaniu może trochę zsoszczedze

Moje ma całkowity metraż 77, wiec na mdm się chyba nie zalapie.
Czy to są Wasze pierwsze mieszkania? Pytanie do wszystkich tu bywających. Pytam, bo widzę, że kupujecie duże metraże.
Ostatnio zmieniony 01 lis 2014, 23:37 przez Staś, łącznie zmieniany 1 raz.
@ Virginia, no też coś koło tej godziny, 129 było już zajęte, przedstawiciel powiedział że mnie zapisze jako drugiego, gdyby ten co mnie ubiegł się rozmyślił. A na wszelki wypadek zarezerwowałem 131, bo zawsze można zrezygnować, jeżeli 129 się zwolni 
Później, koło 14:30 ponownie dzwonił do mnie przedstawiciel i potwierdzał drugi raz, że na 129 jestem drugim chętnym, a na 131 pierwszym. Mówił też o spotkaniu w tygodniu w biurze, w celu podpisania umowy rezerwacyjnej.
@Staś, moje drugie

Później, koło 14:30 ponownie dzwonił do mnie przedstawiciel i potwierdzał drugi raz, że na 129 jestem drugim chętnym, a na 131 pierwszym. Mówił też o spotkaniu w tygodniu w biurze, w celu podpisania umowy rezerwacyjnej.
@Staś, moje drugie

Dziwne, ja też mam rezerwacje na 131, czyżby w tym samym czasie nam rezerwowano? I tez jestem na 1 miejscu.
No to coraz ciekawiej 
Dziwi mnie w takim razie ten telefon od nich o 14:30 m.in. z informacją, że jestem pierwszy na 131...
Trzeba będzie to w takim razie wyjaśnić w poniedziałek...

Dziwi mnie w takim razie ten telefon od nich o 14:30 m.in. z informacją, że jestem pierwszy na 131...
Trzeba będzie to w takim razie wyjaśnić w poniedziałek...
No ja też jestem na poniedziałek umowiona, dziwna sprawa, ale może to nie jest to samo mieszkanie.
Wróć do „Orlińskiego 1 (etap III) – forum mieszkańców budynku”