. pisze:Mało w życiu widziałeś. Nie wiesz jak fora wyglądają?
Koleżanka pokazała mi jej forum z osiedla na Ruczaju(o połowe mniejsze niz Orlińskiego + Avia). Nie ma na ich forum czegoś takiego jak u nas. Nie ma opluwania, ciagłego dowalania sie do jakiegokolwiek tematu i coś co mnie bawi, to nie wprowadzono strefy, tylko załatwiono sprawę głownie donicami z całorocznymi "krzakami".
Na forum O+A nieważne jaki temat zostanie wstawiony, to zlecą się sępy, żeby coś głupiego napisać. Niektórych to mi żal.
Wracając do Twojego pytania, to oczekuję od ludzi czegoś więcej niż takiego glupiego zachowania i zawsze będę w szoku, jak widzę debilne zachowanie.
lofinden pisze:11000zł/m
otodom.pl/oferta/czyzyny-49-m2-3-pokoje-wysoki-standard-ID44rzH.html#661b9408c7otodom.pl/oferta/fajne-mieszkanie-2-pokojowe-z-zachwycajacym-widoki-ID44p8Z.html#661b9408c7
Jak te mieszkania zostaną sprzedane, to zaraz wystawiam swoje

Za 10500zł/m można w stanie deweloperskim kupić mieszkanie na wiślanych tarasach z pięknym widokiem wyłącznie na Bulwary Kurlandzkie i Wisłę. Z chęcią wróciłbym bliżej centrum, bo nasze pierwsze mieszkanie mieliśmy przy Wiślisko, niestety było małe ale żyło się super