Hej
Jak Wy ukrywaliście pralkę w łazience? Niestety, nie mogę dać jej do kuchni, poza tym Budimex zrobił instalację pod odpływ z pralki w łazience... Szukam inspiracji, przeglądam projekty, ale wciąż nie mogę znaleźć nic konkretnego...
Pozdrawiam, Jacek
Jak ukryć pralkę w łazience - pomysły, podpowiedzi, opinie na forum
Re: Jak ukryć pralkę w łazience - pomysły, podpowiedzi, opinie na forum
Jeśli pralka nie mieści się w łazience, bo być może sensowne byłoby jeszcze umieszczenie parki w kuchni, o czym wątek pojawił się już na forum
No i jeżeli chodzi o to ukrywanie pralki w łazience, to po prostu się je zabudowuje w szafkach, takie rozwiązanie widziałem u znajomego i chyba nawet się sprawdza, z tym, że trzeba liczyć się z tym, że obudowana pralka zajmie więcej miejsca... No ale wiadomo, coś za coś
Ewentualnie wspólna pralnia na dole w bloku, ale pewnie na to już za późno, i nie wiem czy to by na pewno zdawało egzamin w naszych warunkach, choć np. w akademiku dawało radę, tyle że ludzie za bardzo nie dbali o to, co w ich opinii nie należało do nich...

Wróć do „Urządzenie mieszkania - ogólne dyskusje”