I co najważniejsze dotrzymują terminów

Pozdro

sojus pisze:I co najważniejsze dotrzymują terminówwiec sąsiedzi na przyszłość nie ma co się spinać jeśli termin oddania to maj jak w przypadku bud D a 1 lutego się spinają ze nie dają znać co i jak
Pozdro
jafarek pisze:Ja o LCC też słyszałem dużo dobrego. Przeciwieństwie np. do Budimexu. Zobaczymy na odbiorach.
sojus pisze:A ja wczoraj poznałem gościa który siedzi w budowlance w Krakowie i z tego co mówił LC Corp daje radę...
I co najważniejsze dotrzymują terminówwiec sąsiedzi na przyszłość nie ma co się spinać jeśli termin oddania to maj jak w przypadku bud D a 1 lutego się spinają ze nie dają znać co i jak
Pozdro
Fascynujące. Szczególnie, ze różne budowy to różni wykonawcy...
magdakk pisze:Fascynujące. Szczególnie, ze różne budowy to różni wykonawcy...
Obu budynków nie buduje TK BUD?
pablox pisze:Większość (jak nie wszystkie) duże kontrakty obsługiwane są tak że Generalny Wykonawca tylko zarządza kontraktem, a praktycznie wszystko powstaje rękami małych firm podwykonawczych. A Ci dla każdego budynku mogą być inni. Tak więc nie ważne czy budowę firmuje TK Bud, SKANSKA czy inne wielkie firmy to i tak budują to Jaśki i Mietki spod Nowego Targu. GW ma tylko nadzorować i nadzorować.
Nie wiem na 100% czy w naszym przypadku też tak to działa. Ale tak mi się wydaje.
Wróć do „Osiedle Centralna Park Kraków - dyskusje na tematy ogólne”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość