Gaspa pisze: (...) 1. W tym miejscu chciałem pozdrowić wszystkich "insajderow". Pytanie czy klamali czy zwyczajnie nic nie wiedzieli.
(...) (2) Trzeba iść po poradę prawną czy mogę być aż tak dymany czy jednak coś można zaradzić.
(...) A tymczasem... żona zaraz wróci z pracy, posprzątam lepiej i kupię coś słodkiego bo musze jej pewnego maila pokazać...
jasiek pisze:Udzieli ktoś informacji jaki jest aktualnie termin ukończenia budowy i termin odbioru mieszkań (...)
kamil pisze:@zagi jak ostatnio rozmawiałem w sprawie parkingu to dowiedziałem się że to jest niezależna inwestycja i parking nie musi być oddany razem z blokiem, a współczynnik 0.6 musi wynosić na całe osiedle, niekoniecznie na jeden blok :/ dlatego też niewiadomo co z parkingiem zewnętrznym
zagi pisze:kamil pisze:@zagi jak ostatnio rozmawiałem w sprawie parkingu to dowiedziałem się że to jest niezależna inwestycja i parking nie musi być oddany razem z blokiem, a współczynnik 0.6 musi wynosić na całe osiedle, niekoniecznie na jeden blok :/ dlatego też niewiadomo co z parkingiem zewnętrznym
no to moja teoria spiskowa się rypła . Pozostaje czekac na kolegów Alexa i sky 83 , moze oni rzuca co nieco światła skąd to kolejne przesunięcie terminu zakończenia budowy
Nietoperzu pisze:kto by przypuszczał !- ja przecież dałam się przekonać i uspokoić w tej kwestii
![]()
[...] niedoróbki (hehe, noooo wiem wiem, niedoróbek po prostu nie będzie, hehe), a zaraz potem, w ciągu paru dni, opykacie akty notarialne największego w inwestycji budynkuaha
serio???? Planujecie siłą nas ciągnąć do tego notariusza czy jak??
[...] będziemy już zapewne na uruchomionym etapie grzewczym – czyli?... – sprawdzimy sobie od razu jak działają kaloryfery,
Pozdrawiam serdecznie
Wróć do „Orlińskiego 1 (etap III) – forum mieszkańców budynku”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości