Witam,
Tak jak w temacie.Czy ktoś z Państwa ma TV Cyfrowy Polsat ze wspólnej anteny satelitarnej ?
Pytam bo chciałem podpisać umowę,ale ze względu na perypetie związane z anteną zbiorczą w naszym bloku wole dopytać.
Cyfrowy Polsat ze zbiorczej anteny TV - czy ktoś używa na Avia
-
Cyfrowy Polsat i jego podłaczenie w nowym mieszkaniu - os. Avia
Czy ktoś z Was posiada dekoder CP Evobox i jest w stanie korzystać z opcji oglądania i nagrywania w tym samym czasie różnych kanałów? Właśnie kończy mi się umowa i zastanawiam się nad zmianą dekodera, jak wiadomo instalacja dwukablowa u nas nie działa.
Zastanawiam się czy działa Evobox na jednym kablu unicable.
Dzięki za informację
Dzięki za informację
-
Re: Cyfrowy Polsat i jego podłaczenie w nowym mieszkaniu - os. Avia
Ralfin pisze:Czy ktoś z Was posiada dekoder CP Evobox i jest w stanie korzystać z opcji oglądania i nagrywania w tym samym czasie różnych kanałów? Właśnie kończy mi się umowa i zastanawiam się nad zmianą dekodera, jak wiadomo instalacja dwukablowa u nas nie działa.
Dzięki za informację
Jeżeli ta instalacja nie działa a powinnna to trzeba to zgłosić- niech to naprawiają. Z tą instalacją to totalna fuszera.
Co do pytania to nie pomogę. Chciałem założyć Polsat bez dekodera (karta CI), na razie nie mam czasu na TV i pewności że satelita zbiorcza działa bez zarzutów.
Re: Cyfrowy Polsat ze zbiorczej anteny TV - czy ktoś używa na Avia
To ja Ci powiem że działa zbiorczy sat ale tylko jeśli podłączysz jeden kabel do dekodera, nie działa na instalacji dwukablowej - czyli nie można jednocześnie nagrywać i oglądać, wygląda tak jakby był podłączony konwerter pojedyńczy, no chyba że jest to instalacja unicable czyli po jednym kablu możesz nagrywać i oglądać taką instalację obsługuje np. dekoder Evobox, niestety ja tego nie mam jak sprawdzić.
Wróć do „Osiedle Avia - forum dotyczące tematów ogólnych”