Sklepy w Naszym budynku na Orlińskiego 1 - gdzie zrobimy zakupy w Czyżynach
-
Ekspresjah
Re: Sklepy w Naszym budynku na Orlińskiego 1
Super!
Jem mało mięsa, ale jak już kupuję, to nie w supermarkecie. Na pewno będę przychodzić z Avii 7 
-
Monikapinki
Witam,
z tego co wiem będzie Awiteks i sklep Piotr i Paweł.
z tego co wiem będzie Awiteks i sklep Piotr i Paweł.
Może i dobrze że nie kolejna biedronka 
-
Ekspresjah
gucio pisze:Może i dobrze że nie kolejna biedronka
Marian! Tu jest tak jakby luksusowo!
Ekspresjah pisze:Super!Jem mało mięsa, ale jak już kupuję, to nie w supermarkecie. Na pewno będę przychodzić z Avii 7
Z AVII 7 masz bliżej do Lewiatana ( za ogrodzeniem), w którym jest duzy wybór pysznich i swiezych wędlin, mięs itp
usia pisze:Ekspresjah pisze:Super!Jem mało mięsa, ale jak już kupuję, to nie w supermarkecie. Na pewno będę przychodzić z Avii 7
Z AVII 7 masz bliżej do Lewiatana ( za ogrodzeniem), w którym jest duzy wybór pysznich i swiezych wędlin, mięs itp
Dokładnie, osobiście polecam szynkę z mahakarskiego straganu czy coś takiego. Tania a dobra.
ZenonM pisze:z tego co udało mi się dowiedzieć, ma być Sklep Firmowy "Zakładów Mięsnych SZUBRYT"
Super że akurat oni - mają zawsze świeże mięso i bardzo dobrej jakości wędliny, kupuję u nich od lat i jeszcze nigdy mnie nie zawiedli
I nasze osiedla staną się "samowystarczalne" zakupowo, wszystko będzie na miejscu, fajnie
-
Ekspresjah
usia pisze:Ekspresjah pisze:Super!Jem mało mięsa, ale jak już kupuję, to nie w supermarkecie. Na pewno będę przychodzić z Avii 7
Pracuję zdalnie w domu, cały czas siedzę przy komputerze, więc spacer przez osiedle choćby po 5 plasterków szynki zawsze u mnie mile widziany
-
ObiVanKenobi
jarko pisze:Nowy pisze:No nic, jest niedaleko Biedronka, Lidl, a pod nosem będzie Alma. Niech będzie i tak, choć często jest tam jednak sporo drożej niż w innych sklepach. Ale jeśli dobrze sprawdza się różne promocje, to nie jest już tak źle
Za ceną w Almie idzie jakość produktów... To nie biedronka czy lidl...
Jakość???
np. cena jogurtu bakoma, w carefurze czy auchanie wynosi 1,39, bakoma w biedronce tylko pod inną nazwą 1,19 lub 0,99, lidl ma swoje marki ale porównywalne ceny do biedronki, cena w almie tego jogurtu może być 1,59. Jestem przedstawicielem handlowym i wiem jak działa alma. Nie ma tam jakości. Są produkty, których nie ma w innych sklepach. Lepiej by był Piotr i Paweł.
Dla informacji Almę przejął biznesmen z Nowego Targu, więc już Jerzy Mazgaj nie zarządza tym, ostał mu się jakiś procent, tak jak przy Krakowskim Kredensie.
Może to kwestia dzielnicy? Alma w Modlniczce wygląda luksusowo, rzeczywiście częściowo inny asortyment, kameralnie przyciemnione światło... To się zauważa.
Wróć do „Orlińskiego 1 (etap III) – forum mieszkańców budynku”