Poprawki usterek zgłoszonych przy odbiorze mieszkania od dewelopera - Avia 3

Forum dla osób, które zamieszkają w budynku Avia 3 budowanym przez Budimex w krakowskich Czyżynach.
Selassie

Re: Poprawki usterek zgłoszonych przy odbiorze mieszkania od dewelopera - Avia 3

Postautor: Selassie » 29 sie 2017, 15:23

Ja moge powiedziec o likwidacji szkód u mnie.

Idzie to na raty i z kazdym sie trzeba umawiac osobno:
-to z pania sprzataczka ktora ma usunac plamy na grzejniku (tu akurat poszlo dobrze, kobiecina sie nameczyla ale plam nie widac)
-to ze szklarzami (o polerowaniu okna mógłbym napisać wiele - moim zdaniem rysa nadal widoczna)
-to z gosciem co mial naprawiac okeiny itp itd

Nowy

Re: Poprawki usterek zgłoszonych przy odbiorze mieszkania od dewelopera - Avia 3

Postautor: Nowy » 29 sie 2017, 21:37

Potwierdzam, że tak to wygląda, na każdą poprawkę trzeba się umawiać, jak mieli mi wymieniać obity grzejnik, co było zgłoszone i zatwierdzone przez Budimex, to przyszedł najpierw facet, żeby stwierdzić, że faktycznie grzejnik jest do wymiany, a chyba tydzień później dopiero przywieźli i też trzeba było przyjechać. Ogólnie traci się na to sporo czasu i energii, choć czasu mieli na to mnóstwo, bo nie odebrałem mieszkania za pierwszym razem. Moim zdaniem tak nie powinno to wyglądać.

Selassie

Postautor: Selassie » 29 sie 2017, 23:56

Ja juz po odbiorze i umyciu balkonu zorientowałem się, że płytki mam paskudnie porysowane a nawet jedna jest pęknięta i dosztukowana

Przykryte było kurzem to ani ja ani inspektor do odbioru którego wynająłem nie zobaczył tego. Już trudno będę z tym jakoś żył ale Budimex powinien się wstydzić.

Wróć do „Avia 3 (etap V) - forum mieszkańców budynku”