Terminy odbiorów nowych mieszkań od dewelopera Budimex - Avia 7 Kraków
Re: Terminy odbiorów nowych mieszkań od dewelopera Budimex - Avia 7 Kraków
Tak, wiem to od pracownika Budimexu. Wyjaśniłam, że przecież najwyższy czas na konkretne informacje. Nie wiadomo, jak planować ferie z dziećmi itp.
", jeśli o 23 ktoś będzie wiercił dziury w ścianach, to będziemy my -" - a potem Pan GrzegorzDragon opisuje spotkanie nad ranem podpitych obcojęzycznych typów: viewtopic.php?f=72&t=2665&p=33161#p33161
I jak przyjdą prawdziwi włamywacze to nikt nie uzna tego za złe.
Po tym się poznaje... Dobrą dzielnice.
I jak przyjdą prawdziwi włamywacze to nikt nie uzna tego za złe.
Po tym się poznaje... Dobrą dzielnice.
Ekspresjah pisze:Tak, jeśli o 23 ktoś będzie wiercił dziury w ścianach, to będziemy my - mam nadzieję, że nie będę ostatnią osobą odbierającą mieszkanie, by wszystkim przeszkadzać
Nie wierzę, że piszesz poważnie.
Ekspresjah, z calym szacunkiem.. chyba nikt tutaj nie jest zbytnio zainteresowany szczegolami Twojego zycia osobistego oraz tym, co i gdzie kupujesz. To nie ten watek.
-
Popi, nie mogłaś/eś tego lepiej ująć 

-
Szybciej byłoby zgłosić administratorowi, skoro post jest niezgodny z tematem wątku niż zwracać mi uwagę i specjalnie się w tym celu rejestrować 

Ostatnio zmieniony 13 lut 2018, 23:21 przez Ekspresjah, łącznie zmieniany 3 razy.
-
mop pisze:Ekspresjah pisze:Tak, jeśli o 23 ktoś będzie wiercił dziury w ścianach, to będziemy my - mam nadzieję, że nie będę ostatnią osobą odbierającą mieszkanie, by wszystkim przeszkadzać
Nie wierzę, że piszesz poważnie.
Musisz skupić się na głębszym znaczeniu moich postów. Jeśli, dajmy na to, odbiorę mieszkanie 22 lutego, a 23 lutego będę je remontować w środku nocy, to czy naprawdę będzie to komuś przeszkadzało? A nawet jeśli, to jestem całkiem miłą osobą, nie mam rottweilera ani wiatrówki, chętnie porozmawiam z nowym sąsiadem. Nie martwcie się na zapas i nie bierzcie wszystkiego tak na serio, serio

Ekspresjah - chodziło mi to, że możesz nie dostać kluczy przed 1 marca, a wtedy nie pomoże Ci ani super sprawny fachowiec, ani wcześniej zamówione materiały
(Równie dobrze możesz dostać klucze dopiero w połowie marca... )
A co do reszty - wrzucie nieco na luz

A co do reszty - wrzucie nieco na luz

Kochani naprawdę bierzecie pod uwagę odbiór kluczy w połowie marca? No chyba po coś te terminy są w umowach wyznaczone, wiem że na odbiór do 20stego lutego są już nikłe szanse ale czy budimex nie powinien nas poinformować co się tak na prawdę dzieje i czemu odbiory nie są jeszcze ustalane? Jeśli się nic nie oddzywają równie dobrze 20.02 mamy prawo wszyscy przyjść pod blok i się domagać wpuszczenia nas do środka. Robią z nami co chcą,to jest jakaś porażka...
skowronki pisze:Kochani naprawdę bierzecie pod uwagę odbiór kluczy w połowie marca? No chyba po coś te terminy są w umowach wyznaczone, wiem że na odbiór do 20stego lutego są już nikłe szanse ale czy budimex nie powinien nas poinformować co się tak na prawdę dzieje i czemu odbiory nie są jeszcze ustalane? Jeśli się nic nie oddzywają równie dobrze 20.02 mamy prawo wszyscy przyjść pod blok i się domagać wpuszczenia nas do środka. Robią z nami co chcą,to jest jakaś porażka...
Nawet jak nas wpuszczą to nie wierzcie w to że odbierzecie to mieszkanie za pierwszym razem. Chyba że chcecie się męczyć z usterkami sami.
Wróć do „Avia 7 (etap VII) - forum mieszkańców budynku”