maniekmal pisze:RaceX pisze:Uważam, że przedłużanie głosowania nie jest sprawiedliwe, szczególnie dla osób, które są za pozostawieniem ochrony. Został wyznaczony termin głosowania i każdy powinien do tego się podporządkować.
no właśnie problem jest ze wszystkimi uchwałami a nie tylko z ochroną. Ja mam nadzieje, że jest to problem tylko pierwszego głosowania i przy kolejnych pójdzie to sprawniej. Nie chodzi o ilość głosów na TAK albo NIE ale ilość głosów ogólnie, które pozwolą nam podjąć jakieś decyzje.
Od znajomych z podobnych inwestycji słyszałem, że na drugie i każde kolejne spotkanie przychodziło coraz mniej osób niestety...trzymam kciuki by u nas było inaczej

Jakby faktycznie administracja podzwoniła po ludziach (im też zależy by absolutorium klepnąć) to może to coś da...
Ja myślałem o jakiś dużych plakatach na drzwiach wejściowych, aby nikt nie mógł ich nie zauważyć

Przy kolejnym głosowaniu będziemy mądrzejsi, damy sobie 2-3 miesiące na głosowanie i głosy może sami zbierzemy jak się z każdej klatki jedna osoba zgłosi do poświęcenie 1 wieczora na to.