Budowa inwestycji Orlińskiego 9 w Krakowie Czyżynach - dew. Budimex

Forum mieszkańców Orlińskiego 9 w Krakowie - tematy ogólne.
mordredo

Re: Budowa inwestycji Orlińskiego 9 w Krakowie Czyżynach - dew. Budimex

Postautor: mordredo » 01 cze 2018, 16:30

Fakt, zdjęcie dość niefortunnie wyszło...tak grobowo :? ale może to wina kościoła z tyłu :D , lub zazdrośnik MarcinChl specjalnie w złym świetle chce przedstawić nasze bloki 8-) Z Avii nas atakują, z Dywizjonu nas atakują, te wybiegi dla psów, ten kościół, te dzwony, ten mrok, ciasnota i hulający wiatr i wreszcie te odgłosy imprez odbijające się wszędzie...łaaaaa...w co ja się wpakowałem? 8-)

znasiek

Postautor: znasiek » 02 cze 2018, 0:22

Pelka pisze:To jak nie będziesz mieszkał to tym bardziej swoje racje i krytyki schowaj do kieszeni.
To jest forum dyskusyjne dla tych którzy będą tam mieszkać i chcą między sobą złapać kontakt a nie dla krytykantów z zewnątrz. :evil: :evil:

krytyka z zewnątrz zawsze wzkazana :D , ok już nie przeszkadzam łapcie kontakt, pocieszajcie się wzajemnie pięknem tego czegoś :D

znasiek

Postautor: znasiek » 02 cze 2018, 0:29

Luki pisze:Wogole jak juz tutaj piszesz a nie bedziesz mieszkal to rozmowa z toba nie ma sensu bo nie jestes do konca powaznym czlowiekiem. Kliknij opcje wyloguj i daruj sobie glupie komentarze

hmm ciekawe masz myślenie, człowiek nie poważny to ten co wyraża swoją opinię, brawo! oj joj jaki ja niepoważny hehe, naskarż mamie.
druga sprawa: nie oczekuje rozmowy; denerwujesz się i nie możesz przetrawić czyjejś opinii to nie odpisuj, może przestane :D
idź sobie idź ty niedobry ty bee "znaśku" psujesz nam tu wszystko :lol:
Ostatnio zmieniony 02 cze 2018, 0:41 przez znasiek, łącznie zmieniany 2 razy.

znasiek

Postautor: znasiek » 02 cze 2018, 0:35

mordredo pisze:Fakt, zdjęcie dość niefortunnie wyszło...tak grobowo :? ale może to wina kościoła z tyłu :D , lub zazdrośnik MarcinChl specjalnie w złym świetle chce przedstawić nasze bloki 8-) Z Avii nas atakują, z Dywizjonu nas atakują, te wybiegi dla psów, ten kościół, te dzwony, ten mrok, ciasnota i hulający wiatr i wreszcie te odgłosy imprez odbijające się wszędzie...łaaaaa...w co ja się wpakowałem? 8-)

nie jest tak źle, ci co kupują mieszkanie pod wynajem nie powinni się zbytnio martwić :D są ludzie co lubią mrok, są ludzie co lubią hałas dzwonów i imprez, są ludzie co lubią ciasnotę i hulający wiatr, szczekające psy - zawsze się ktoś znajdzie :D

pago

Postautor: pago » 02 cze 2018, 8:00

Znasiek cytując ciebie "ja tylko próbuje ludziom otworzyć oczy na ściemę dewelopera i osób podstawionych na tym forum przez dewelopera" uważam że jesteś niezrównoważony psychicznie. Ty nie musisz nikomu otwierać oczu każdy dobrze wie co kupował. Jedni woleli kościół drudzy hałas od ruchomej ulicy. Komentując tutaj na nikim nie robisz wrażenia tylko wszyscy czytają to z politowaniem i twoje komentarze mijają się z celem. Proponuje ci zrobić pikietę pod budimexem będzie dużo więcej pożytku niż twoje bezcelowe wypociny na forum. Widocznie masz bardzo smutne życie że tutaj siedzisz nie będąc nabywcą i pisząc takie głupoty. Wyloguj się do życia trolu

xmartka

Postautor: xmartka » 02 cze 2018, 19:19

znasiek pisze:
mordredo pisze:Fakt, zdjęcie dość niefortunnie wyszło...tak grobowo :? ale może to wina kościoła z tyłu :D , lub zazdrośnik MarcinChl specjalnie w złym świetle chce przedstawić nasze bloki 8-) Z Avii nas atakują, z Dywizjonu nas atakują, te wybiegi dla psów, ten kościół, te dzwony, ten mrok, ciasnota i hulający wiatr i wreszcie te odgłosy imprez odbijające się wszędzie...łaaaaa...w co ja się wpakowałem? 8-)

nie jest tak źle, ci co kupują mieszkanie pod wynajem nie powinni się zbytnio martwić :D są ludzie co lubią mrok, są ludzie co lubią hałas dzwonów i imprez, są ludzie co lubią ciasnotę i hulający wiatr, szczekające psy - zawsze się ktoś znajdzie :D

Twoja lokalizacja to Avia. Jak widać Tobie również nie przeszkadza halas dzwonow, ciasnota, imprezy itd. wiec moze zachowaj te durne komentarze dla siebie po powiewa hipokryzja...

znasiek

Postautor: znasiek » 03 cze 2018, 10:41

pago pisze:Znasiek cytując ciebie "ja tylko próbuje ludziom otworzyć oczy na ściemę dewelopera i osób podstawionych na tym forum przez dewelopera" uważam że jesteś niezrównoważony psychicznie. Ty nie musisz nikomu otwierać oczu każdy dobrze wie co kupował. Jedni woleli kościół drudzy hałas od ruchomej ulicy. Komentując tutaj na nikim nie robisz wrażenia tylko wszyscy czytają to z politowaniem i twoje komentarze mijają się z celem. Proponuje ci zrobić pikietę pod budimexem będzie dużo więcej pożytku niż twoje bezcelowe wypociny na forum. Widocznie masz bardzo smutne życie że tutaj siedzisz nie będąc nabywcą i pisząc takie głupoty. Wyloguj się do życia trolu

Pago ja tutaj wyraziłem tylko krytykę na temat danych bloków i koniec kropka, nie na temat osób, co najwyżej niezrozumienie i zdziwienie z ich zachytu. A ty widzę przechodzisz od razu do krytyki i obrażania tego kto ma inne zdanie, więc sam masz chyba coś nie tak z psychiką i z politowaniem czytam twoje żenujące wypociny; możemy się zacząć obrażać wzajemnie, nie ma problemu; właśnie pierwszy to zaczełeś; a to że nie wierzysz że deweloper ma swoich ludzi na forum żeby mieszkania się dobrze sprzedawały to świadczy o tym jakim jesteś naiwniakiem życiowym i ty to dopiero musisz mieć smutne życie że się na wszystko tak łatwo nabierasz; łykasz każdą ściemę jak koń dropsy; słabiutko słabiutko wyloguj się cieniasie :twisted:
Ostatnio zmieniony 03 cze 2018, 10:55 przez znasiek, łącznie zmieniany 1 raz.

znasiek

Postautor: znasiek » 03 cze 2018, 10:51

xmartka pisze: Twoja lokalizacja to Avia. Jak widać Tobie również nie przeszkadza halas dzwonow, ciasnota, imprezy itd. wiec moze zachowaj te durne komentarze dla siebie po powiewa hipokryzja...

Xmartka (która sama krytykowałaś inwestycje na Orlińskiego 9 face to face), nie ma tu żadnej hipokryzji, ja jestem zadowolony z położenia z swojego bloku, co najwyżej przeszkadzają czasem głośne imprezy i tyle. Pozostałych niedogodności, które wystąpią na Orlińskiego 9 nie mam.

znasiek

Postautor: znasiek » 03 cze 2018, 11:42

na tym kończe, ktoś chce mnie jeszcze obrażać osobiście tylko za samą negatywną opinię na temat tej inwestycji (podkreślam nie ludzi, no chyba że sami zaczeli) to zapraszam do dalszej bezowocnej polemiki i wyzywania, dla mnie frajda :D ; mam nauczkę że jak piszę krytyczną opinię o jakiejś inwestycji na forum to tylko pisać w samych superlatywach, bo zacznie się wojna :D

MarcinChl

Postautor: MarcinChl » 03 cze 2018, 14:07

Siemka !
Nie jestem zadrosnikiem bo sam tu mam mieszkanie, a zdjecie fakt zostalo zrobione poznym wieczorkiem.
Przy pieknej pogodzie wiadomo, ze wygladaloby o wiele lepiej.
No ale coz... Jak widac piekna pogoda zawsze jest tylko na osiedlu po drugiej stronie pasa startowego :D

Wróć do „Orlińskiego 9 - forum dotyczące tematów ogólnych”