Pelka pisze:To jak nie będziesz mieszkał to tym bardziej swoje racje i krytyki schowaj do kieszeni.
To jest forum dyskusyjne dla tych którzy będą tam mieszkać i chcą między sobą złapać kontakt a nie dla krytykantów z zewnątrz.![]()
Luki pisze:Wogole jak juz tutaj piszesz a nie bedziesz mieszkal to rozmowa z toba nie ma sensu bo nie jestes do konca powaznym czlowiekiem. Kliknij opcje wyloguj i daruj sobie glupie komentarze
mordredo pisze:Fakt, zdjęcie dość niefortunnie wyszło...tak grobowoale może to wina kościoła z tyłu
, lub zazdrośnik MarcinChl specjalnie w złym świetle chce przedstawić nasze bloki
Z Avii nas atakują, z Dywizjonu nas atakują, te wybiegi dla psów, ten kościół, te dzwony, ten mrok, ciasnota i hulający wiatr i wreszcie te odgłosy imprez odbijające się wszędzie...łaaaaa...w co ja się wpakowałem?
znasiek pisze:mordredo pisze:Fakt, zdjęcie dość niefortunnie wyszło...tak grobowoale może to wina kościoła z tyłu
, lub zazdrośnik MarcinChl specjalnie w złym świetle chce przedstawić nasze bloki
Z Avii nas atakują, z Dywizjonu nas atakują, te wybiegi dla psów, ten kościół, te dzwony, ten mrok, ciasnota i hulający wiatr i wreszcie te odgłosy imprez odbijające się wszędzie...łaaaaa...w co ja się wpakowałem?
nie jest tak źle, ci co kupują mieszkanie pod wynajem nie powinni się zbytnio martwićsą ludzie co lubią mrok, są ludzie co lubią hałas dzwonów i imprez, są ludzie co lubią ciasnotę i hulający wiatr, szczekające psy - zawsze się ktoś znajdzie
pago pisze:Znasiek cytując ciebie "ja tylko próbuje ludziom otworzyć oczy na ściemę dewelopera i osób podstawionych na tym forum przez dewelopera" uważam że jesteś niezrównoważony psychicznie. Ty nie musisz nikomu otwierać oczu każdy dobrze wie co kupował. Jedni woleli kościół drudzy hałas od ruchomej ulicy. Komentując tutaj na nikim nie robisz wrażenia tylko wszyscy czytają to z politowaniem i twoje komentarze mijają się z celem. Proponuje ci zrobić pikietę pod budimexem będzie dużo więcej pożytku niż twoje bezcelowe wypociny na forum. Widocznie masz bardzo smutne życie że tutaj siedzisz nie będąc nabywcą i pisząc takie głupoty. Wyloguj się do życia trolu
xmartka pisze: Twoja lokalizacja to Avia. Jak widać Tobie również nie przeszkadza halas dzwonow, ciasnota, imprezy itd. wiec moze zachowaj te durne komentarze dla siebie po powiewa hipokryzja...
mordredo pisze:Fakt, zdjęcie dość niefortunnie wyszło...tak grobowoale może to wina kościoła z tyłu
Wróć do „Orlińskiego 9 - forum dotyczące tematów ogólnych”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość