Witam
Od chyba wczoraj słyszę w wentylacji dźwięk silniczka
Włączyli wyciąg w budynku? Bo ewidentnie zasysa powietrze też tak macie?
Wentylacja i jej działanie w bloku - Avia 7
Re: Wentylacja i jej działanie w bloku - Avia 7
Witam. Zgłaszałem im że wentylacja słabo działa jakiś czas temu. Łazienka parowała strasznie, w ogóle nie czuć było że powietrze jest zasysane. Teraz poprawili ale niestety kosztem akustyki. Ja na C/10p to słyszę ale nie jest to dźwięk irytujący.
Mam też wrażenie że na klatce na piętrze wreszcie pojawiło się powietrze i zniknął straszny zaduch.
Pozdrawiam
Mam też wrażenie że na klatce na piętrze wreszcie pojawiło się powietrze i zniknął straszny zaduch.
Pozdrawiam
Rozmawialem z konserwatorem wymieniali lub czyscili filtry dlatego jest teraz lepszy ciag.
Podczas wykonczen mieszkan nie wszyscy zabezpieczali kratki wentylacyjne wiec filtry sie zapchaly pylem.
Podczas wykonczen mieszkan nie wszyscy zabezpieczali kratki wentylacyjne wiec filtry sie zapchaly pylem.
-
Działa Wam dalej wentylacja? U mnie jakby nagle z dnia na dzień kompletnie przestała... czyżby była uruchamiana tylko raz w roku, na czas kontroli, a później już wyłączana spowrotem??? Odrazu czuć olbrzymią różnicę, jak powietrze „stoi” w mieszkaniu
Wróć do „Avia 7 (etap VII) - forum mieszkańców budynku”