bartes pisze:Myślę, że z tymi filtrami to była ściema. Dlatego trzeba mocno pocisnąć zarządcę żeby pilnie problem rozwiązał. (BTW. Rzućcie okiem na opinie Szczurek Wójciak na google i czego dotyczą)
Filtry były faktycznie wymienione ja zgłosiłem problem z nie działa w ogóle wentylacja, a jezeli masz dalej watpliwosci to masz prawo jako wlasciciel lokalu do wgladu kazdego dokumentu np. zaplaty za usluge wymiany filtrow, na pewno cos takiego maja. Po moim zgłoszeniu wentylacji u mnie działa, fakt jest dość głośna ale wydaje mi się raczej ze w końcu zaczęła działa na faktycznym poziomie co u większości z was teraz jest dość głośne i silny ciąg, ponieważ to co wcześniej powinno lądować na zewnątrz wcześniej lądowało do mojego mieszkania cały mój pion zapachy papierosy itp lądowały u mnie… wiec zdecydowanie wole głośniejsza wentylacje niż zapachy z całego bloku

Wcześniej udzielałem się tu na forum, ale od jakiegoś czasu to forum stało się miejsce do narzekania stękania itp. Czy w ogóle według sa jakie plus mieszkania tutaj ? lub inne tematy które można poruszyć ? NP to ze mamy teraz fajna firmę sprzątającą tzn Panią która jest mila sprząta dokładnie itp. ?
Pozdr,