Witam,
Postanowiłem założyć nowy temat, ponieważ wczoraj, w nocy, wyjeżdżając z garażu włączył się alarm zadymienia!!!
Pragnę zauważyć, że poza mną nie było nikogo, a mój samochód nie wali z rury jak lokomotywa.
W tej sytuacji przypuszczam, że może być jakiś problem z wentylacja. Hmmm, co będzie jak w jednym momencie ruszy kilkanaście samochód???
Proszę, zwróćcie na to uwagę, jeżeli takie sytuacje będą się powtarzać, to trzeba będzie coś z tym zrobić.
[Bud. B] Alarm zadymienia w garażu podziemnym / problemy z wentylacją - Centralna Park
-
Re: [Bud. B] Alarm zadymienia w garażu podziemnym / problemy z wentylacją - Centralna Park
Rafał II p. pisze:W tej sytuacji przypuszczam, że może być jakiś problem z wentylacja. Hmmm, co będzie jak w jednym momencie ruszy kilkanaście samochód???
Proszę, zwróćcie na to uwagę, jeżeli takie sytuacje będą się powtarzać, to trzeba będzie coś z tym zrobić.
Problem jest albo z wentylacją, albo z czujnikami zadymienia.
Re: [Bud. B] Alarm zadymienia w garażu podziemnym / problemy z wentylacją - Centralna Park
Kiedyś nawet straż przyjechała jak z garażu podziemnego wyprowadzałem Diesla z roku 1959.
Stał tam do roku i po odpaleniu był armagedon - dowiedziałem się wtedy ,ze ów blok ma połączony alarm p.poz. ze strażą
Stał tam do roku i po odpaleniu był armagedon - dowiedziałem się wtedy ,ze ów blok ma połączony alarm p.poz. ze strażą

Pegaso pisze:Kiedyś nawet straż przyjechała jak z garażu podziemnego wyprowadzałem Diesla z roku 1959.

Dziś rano STRASZNIE śmierdziało gazem w garażu, włączyły się wszystkie alarmy i zaświeciły lampki, żeby opuścic garaż.
Wróć do „[Bud. B] (etap III) Osiedle Centralna Park – forum mieszkańców budynku”