Portal Klienta Budimexu - problemy z dostępnością i certyfikatami
Re: Portal Klienta Budimexu - problemy z dostępnością i certyfikatami
Też nie mogę. Pierdyknęło im w system.
-
Czesc,
czy komus udalo sie dowiedziec co sie dzieje z portalem klienta i ewentualnie kiedy stanie na nogi?
pozdrawiam!
czy komus udalo sie dowiedziec co sie dzieje z portalem klienta i ewentualnie kiedy stanie na nogi?
pozdrawiam!
dzwoniłem , usuwają problem z początkiem roku ma działac
Jedno jest pewnie, Budimex zdaje sobie sprawę z problemów z działaniem serwisu internetowego i pewnie coś się dzieje w związku z tym. Choć wiadomo, teraz jest przerwa świąteczna i większość firm stoi, też w IT
Zobaczymy czy coś się zmieni po nowym roku... Choć przydałaby się jakaś informacja z biura prasowego, bo ostatnio pisali chyba o tym, że wszystko jest w porządku z portalem klienta 

-
Wszystko działa już poprawnie.
biuro.prasowe pisze:Wszystko działa już poprawnie.
Nawet jak dodam wyjątek do certyfikatu bezpieczeństwa to i tak nie znajduje strony więc, zanim coś napiszecie to zorientujcie się w temacie.
@biuro.prasowe, czy naprawdę taki problem jest z tym, żeby otworzyć nową kartę w przeglądarce i sprawdzić czy działa poprawnie
Przecież nawet w Internet Explorer wyświetla się komunikat, że jest problem z certyfikatem...

Skoro według budimexu O4 jest zakończone to równie dobrze portal klienta też działa tylko my tego nie widzimy

-
Szanowni Państwo, przeprowadzone przez nas próby logowania przebiegły bez przeszkód. Uprzejmie prosimy o przesłanie skanu komunikatu, który się wyświetla, w wiadomości prywatnej.
Szanowne biuro prasowe, niestety nie działa cały czas, proszę podać linka z jakiego Państwo się logują?
Ja mam taki komunikat...
Not Found
The requested URL / was not found on this server.
Ja mam taki komunikat...
Not Found
The requested URL / was not found on this server.
Wróć do „Hydepark - czyli dyskusje o wszystkim”