Kala pisze:aaa i jeszcze dodam że tak mnie w%$#@ił pan z bx jakis młodzieniec (chyba kierownik robót) tekstem jaka cena takie wykonanie!!!!! nosz jak tak można!!!
Kala pisze:Michał_Sz widzisz a u mnie na odwrót!!! robili poprawki na ścianach to nawet nie wyszlifwali i nie pomalowali ponownie na biało... dziura w podłodze jak była 3 tyg temu tak jest do teraz... ściany pozostawiały wiele do życzenia w dodatku parapet osadzone nie prawidłowo mam dwa papaety w mieszkaniu i dwa źle zrobione no o czyms to chyba jednaj swiadczy a dla porównania moja koleżanka która kupiła pode mną to samo mieszkania odbiór dzień później i mieszkanie idealne!!! i oni odebrali a my nie!!! Nam Pani z BX powiedziała, ze trzeba czekać 30 dni przy czym spotkanie nie koneicznie będzie do 30 dni może być np 32... ale mi akurat pasuje to, ze nie odebrałamMój fachowiec moze dopiero w lipcu wiec zaoszczędzę na czynszu co nie co
aaa i jeszcze dodam że tak mnie w%$#@ił pan z bx jakis młodzieniec (chyba kierownik robót) tekstem jaka cena takie wykonanie!!!!! nosz jak tak można!!!
nie. Nim miałam odbiór byłam w mieszkaniu bo było otwaertePoman pisze:Czy dobrze rozumiem? Robili u Ciebie już poprawki i nadal jest źle?
kad pisze:Teraz jak czytam o tych sufitach, to zaczynam się martwić, że tego nie sprawdziliśmy![]()
Czy ktoś z klatki B z mieszkań od południowej strony ma kłopot z sufitem?
Poman pisze:A czy ktyoś z was próbował dogadać się z bdx tak aby odstąpić od usterek lub ich części w zamian za jakąś rekompensate i szybszy odbiór mieszkania?
Kala pisze:jeszcze dodam że tak mnie w%$#@ił pan z bx jakis młodzieniec (chyba kierownik robót) tekstem jaka cena takie wykonanie
Kala pisze:jeszcze dodam że tak mnie w%$#@ił pan z bx jakis młodzieniec (chyba kierownik robót) tekstem jaka cena takie wykonanie
Wróć do „Orlińskiego 4 (etap I) – forum mieszkańców budynku”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości