Odbiór nowego mieszkania od dewelopera w Krakowie z firmą
Re: Odbiór nowego mieszkania od dewelopera w Krakowie z firmą
Dołączam do grona szczęśliwców z kluczami 

a czy wiadomo jak naprawiali te nierówności sufitu ?
Kala pisze:GRATULACJE!!!
Przyłączam się

ewa_k odebrałaś swoje mieszkanko?
No i mnie również udało się odebrać mieszkanie, choć mam trochę mieszanych uczuć... Dlaczego
Część rzeczy nie została naprawiona, np. na wymianę grzejnika jeszcze czekam, ale ma to być zrobione w niedalekiej przyszłości. Z tymi sufitami, to też jest spory problem i załatwianie tego też idzie tak sobie. Ale generalnie większość rzeczy zostało załatwionych, kilka przykładowych zdjęć poniżej 

Parapet w nowymi mieszkaniu mam już prawidłowo osadzony i równo docięty, z szyby zniknęła ryska.

Pod drzwiami balkonowymi pojawiła się listwa, wygląda to zdecydowanie lepiej, niż prezentowało się wcześniej.
Jestem też zadowolony, że byłem na drugim odbiorze z takimi samymi posiłkami, jak przy pierwszym. Dobrze mieć ze sobą kogoś, kto potrafi szacunkowo wycenić koszty takich a takich prac, a więc też pomóc odnieść się do różnego rodzaju propozycji zadbania o coś indywidualnie. Tu jestem na pewno zadowolony.

Ale za to większość mieszanych uczuć związanych z całą sprawą wynagrodził mi widok z okien i balkonu
Teraz jeszcze "tylko" zostały wykończenia, ale widziałem, że praca w bloku wre 

Parapet w nowymi mieszkaniu mam już prawidłowo osadzony i równo docięty, z szyby zniknęła ryska.

Pod drzwiami balkonowymi pojawiła się listwa, wygląda to zdecydowanie lepiej, niż prezentowało się wcześniej.
Jestem też zadowolony, że byłem na drugim odbiorze z takimi samymi posiłkami, jak przy pierwszym. Dobrze mieć ze sobą kogoś, kto potrafi szacunkowo wycenić koszty takich a takich prac, a więc też pomóc odnieść się do różnego rodzaju propozycji zadbania o coś indywidualnie. Tu jestem na pewno zadowolony.

Ale za to większość mieszanych uczuć związanych z całą sprawą wynagrodził mi widok z okien i balkonu

iti, gratulacje
widok z balkonu rzeczywiście piękny. Choć i ja zachwalam swój. Bałam się tego nieszczęsnego parkingu, a wychodzę na balkon, czy wyglądam przez okno i mam ogromną przestrzeń. Hałasy w bloku dochodzą z różnych kondygnacji w przeróżnych tonacjach... przyjemna muzyka dla ucha
Choć wczoraj było wyjątkowo cicho, kiedy Tauron wyłączył prąd w całym bloku 
Powodzenia wszystkim wykańczającym.

Fiszka pisze:iti, gratulacjewidok z balkonu rzeczywiście piękny. Choć i ja zachwalam swój. Bałam się tego nieszczęsnego parkingu, a wychodzę na balkon, czy wyglądam przez okno i mam ogromną przestrzeń. Hałasy w bloku dochodzą z różnych kondygnacji w przeróżnych tonacjach... przyjemna muzyka dla ucha
Choć wczoraj było wyjątkowo cicho, kiedy Tauron wyłączył prąd w całym bloku
Szczególnie milo jest, gdy windzia nie jeździ...

iti
GRATULACJE!!! fajny widok z okna
my też czekam na swoją kolej ale do nas jeszcze nie pisali...
GRATULACJE!!! fajny widok z okna

iti pisze:Z tymi sufitami, to też jest spory problem i załatwianie tego też idzie tak sobie.
Gratulacje

pzdr.
Wróć do „Orlińskiego 4 (etap I) – forum mieszkańców budynku”